Tour De Kop 2019 uspešno završen

Dogadjaji

Tour De Kop 2019 uspešno završen

Proslavljeni biciklista Ivan Stević, Vladimir Savić i njihovi prijatelji, organizovali su zaista izvanredan događaj 24.-25. avgusta na Kopaoniku.

Bilo je veliko zadovoljstvo biti deo njihovog tima, u vidu podrške koju smo im pružili.

Evo šta je Ivan Stević rekao o proteklom događaju:

“Kakav vikend, kakva ekipa , kakav užitak na dva točka!

Za veoma kratko vreme uspeli smo da organizujemo dogadjaj koji je po mnogo tome jedinstven i pokazalo se da nam je preko potreban i kao takav ima lepu budućnost. Oduševilo me je to da su učestvovali i neki novi ljudi, prihvatili su ovaj izazov na pravi način i meni dali dodatnu energiju da goramo dalje i već sada pripremamo Tour De Kop 2020!
Moj dragi prijatelj i kolega Vladimir Savic je od prvog dana delio moju viziju i podržao i dobrineo da ovaj događaj dobije drugu dimenziju, dozu ozbiljnosti i preciznosti kao i kreativnosti! Lav ju men 😍
Neverovatno kako je sve to klizilo od prvog trenutka, kako sa Hotel Putnik Kopaonik predivnim domaćinima, potom grafika i dizajn Dacha Nbg , desne ruke Vladimir Milakovic , velike podrške Planet Bike SerbiaInvictabike shop , RIS CYCLING – Bike shop i na kraju momci koji su sve ovo zabeležili Marko Djuric i Stefan Kexi a sada evo samo deo toga! Uživajte u fotkama i hvala vam što ste pomogli da Srbija dobije ono što i zaslužuje, a to je Tour De Kop!!!”

Sve čestitke Ivanu Steviću i njegovoj ekipi!

Scroll To Top