PREPORUČUJEMO

Vesti

PREPORUČUJEMO

Planet Bike stručnjaci su u novije vreme projektovali veći broj atraktivnih i kvalitetnih bicikala različitih kategorija.

Ovog puta vam predstavljamo tri POLAR modela, koji svojim karakteristikama i dizajnom mogu zadovoljiti zahteve većine ljubitelja biciklizma – po prihvatljivim cenama.

POLAR SHADOW black-blue

Ovaj premium “gradski” Polar nudi odličan komfor, pre svega zbog uspravnijeg položaja pri vožnji, većih točkova, udobnijeg sedišta i drugih detalja, što nimalo ne umanjuje njihovu sposobnost da se koriste za razonodu i rekreaciju. Kvalitetne komponente garantuju trajnost i sigurnost u vožnji.

POLAR SHADOW black-blue -Sport/Fitnes Bike sa aluminijumskim ramom i hidrauličnim Shimano kočnicama

 

POLAR MIRAGE PRO 29 black-grey-orange

Mirage Pro je prvi bicikl u Polar kolekciji koji ima kasetnu Shimano zadnju glavu sa 24 brzine. Konstrukcija kasetne glave omogućava veća opterećenja na zadnjem točku, pa je stoga ovo i prvi bicikl adekvatno opremljen za nešto zahtevniju terensku vožnju.

 

29” točkovi
Veliki točkovi su odlični za prlazak preko neprijatnih korenja i kamenitih sekcija, u suštini olakšava vožnju u svim uslovima. Poboljšana vuča je takođe ključni faktor, u odnosu na 26″ točkove guma ima veći kontakt sa zemljom.

POLAR MIRAGE SPORT black-grey-fluo yellow

Jednostavan, trajan i brižljivo dizajniran bicikl za rekreaciju i prevoz gradom.
Čvrst aluminijumski ram i trajne i precizne Shimano komponente, obezbeđuju idealnu kombinaciju za dugovečnost, udobnost i praktičnost u opuštenoj i rekreativnoj vožnji. Sve to po povoljnoj ceni!

Urban bike…
MTB look… efikasnost gradske bicikle… za opušteni stil vožnje i sa udobnom pozicijom sedenja.

Odaberite svoj POLAR!

Scroll To Top