POLAR PRACTIC praktičnost i stil

Novi proizvodi

POLAR PRACTIC praktičnost i stil

 

Nova generacija POLAR bicikala stigla je u Planet Bike!

 

Impresivan dizajn, kvalitet komponenti i mogućnost preklapanja, čine ove bicikle izuzetno atraktivnim za svakodnevnu upotrebu.

 

Practic 30, osnovni model, dolazi sa V-brake kočnicama, Shimano mjenjačem sa 6 brzina, i magnetnim sistemom radi lakšeg sklapanja.

Više o modelu Practic 30 možete pogledati ovde

Polar Practic – sklopivi bicikl dizajniran je da se preklopi u kompaktan oblik, olakšavajući transport i skladištenje.

 

Kada se preklopi, bicikl se lakše može uneti u zgradu ili javni prevoz (olakšavajući putovanje na posao kombinujući javni prevoz i vožnju bicikla), takođe lakše se čuva u kompaktnim stambenim prostorima ili u kolima, brodu ili avionu.

 

Practic 20 dolazi sa aluminijumskim ramom, V-brake kočnicama, Shimano mjenjačem sa 7 brzina, i magnetnim sistemom radi lakšeg sklapanja.

Više o modelu Practic 20 možete pogledati ovde

Sklopivost bicikla je ključna karakteristika Polar Practic modela. Na taj način, zauzima veoma mali prostor.

 

 

POLAR PRACTIC dostupan je u tri varijante (Practic 10/20/30), a razlike su uglavnom u materijalu rama,  kočnicama i sistemu sklapanja.

 

Vrhunski model Practic 10 dolazi sa aluminijumskim ramom, disk kočnicama, Shimano mjenjačem sa 7 brzina, i magnetnim sistemom radi lakšeg sklapanja.

 

Više o modelu Practic 10 možete pogledati ovde

Pozovite naša prodajna mesta ili svratite – naši prodavci će vam sa zadovoljstvom prikazati funkcionalnost novih Polar Practic bicikala

 

 

Scroll To Top