Pobeda ekipe SCOTT-SRAM

Dogadjaji

Pobeda ekipe SCOTT-SRAM

Nino Schurter i Lars Forster, iz ekipe SCOTT-SRAM, nadmoćno su pobedili na najprestižnijoj MTB trci u svetu 2019. Cape Epic!

 

Lars Forster i Nino Schurter, članovi SCOTT-SRAM tima na pobedničkom postolju u Južnoafričkoj Republici.  Foto: Gustav Klotz

 

Val de Vie, Južnoafrička Republika

Nakon osam dana brutalne etapne vožnje, Lars Forster i Nino Schurter, članovi SCOTT-SRAM tima osvojili su u ukupnom plasmanu legendarni Cape Epic. U poslednjoj etapi od Stellenbosch do Val de Vie, evropski i svetski šampioni uspeli su da prevaziđu napornih 70 km i 1800 metara vertikalnog uspona, bez ikakvih problema.

 

Nino Schurter i Lars Forster iz SCOTT SRAM tima tokom prve etape 2019 Absa Cape Epic Mountain Bike 18. marta 2019. Foto: Nick Muzik/Cape Epic

 

Forster i Schurter su motrili na svoje glavne konkurente, Henrique Avancini-a i Manuel Fumic-a, članove tima Cannondale. S prednošću od preko 7 minuta ispred Avancini-a i Fumic-a, SCOTT-SRAM pobednička ekipa je potvrdila da je bila u potpunosti dominantna u poslednjih osam dana, što podrazumeva 650 km i 16.650 metara penjanja.

 

Prva etapa 2019 Absa Cape Epic legendarne MTB trke u Južnoafričkoj Republici, 18. mart 2019. Foto: Nick Muzik/Cape Epic

 

Predivan pejzaž u Južnoafričkoj Republici. Foto: Gustav Klotz

 

Foto: Gustav Klotz

 

Andri Frischknecht i Nino Schurter iz Scott-SRAM MTB-Racing tima proslavljaju pobedu u prvoj etapi 2019 Absa Cape Epic Mountain Bike u Hermanus-u, Južnoafrička Republika.
Foto: Shaun Roy/Cape Epic

 

Nino Schurter

7x World & Olympic Champion

2x Cape Epic Champion

SCOTT-SRAM MTB Racing

 

Lars Forster

European Champion & Cape Epic Champion

SCOTT-SRAM MTB Racing

 

SCOTT-SRAM Spark RC Cape Epic Edition 2019. Foto: Jochen Haar

SPECIAL EDITION SCOTT SPARK RC koji je vozio  SCHURTER na CAPE EPIC  WORLD CUP-u

 

E-Dropper, potpuno nova AXS tehnologija menjača i TwinLoc koje koristi SRAM tim. To su samo neki od “trikova” na Schurter-ovom SCOTT Spark-u.

Foto: Jochen Haar

Foto: Jochen Haar

Scroll To Top