Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

NAOCARE SKI MARKER 16:10+MAP black-black light HD

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 19.130,00 rsd
11.480,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:NAOCARE SKI MARKER 16:10+MAP black-black light HD
Robna marka:Marker
Šifra artikla:SKI-16830115113
Jedinica pakovanja:1 kom
 
 
NAOCARE SKI MARKER 16:10+MAP black-black light HD
Stanje artikla po radnjama 19.130,00 11.480,00 rsd
 

 


SKI NAOČARE MARKER 16:10+ MAP

( SKI-16830115113 )

Marker 16:10+ MAP

16:10 ima najveće vidno polje od bilo kojih Marker ski naočara, njihov atraktivan "bez rama" dizajn nudi nesputano vidno polje. MAP pena između rama i lica skijaša obezbeđuje veću zaštitu u slučaju pada, MAP takođe prati oblik lica, osiguravajući da naočare savršeno prijanjanju. Za vreme nesreće, MAP apsorbuje i raspršiva udar, štiti osetljive oblasti oko slepoočnica i jagodica. 16:10+ MAP nudi vrhunski inženjering u kombinaciji sa stilom, sa supervelikim sfernim Dual Bionomic staklima sa NMT Optics premazom, za ogromno vidno polje i neizobličen pogled. Njegov Superfit ram sa V-Split Nose se automatski prilagođava obliku lica, tako da ski naočare udobno i sigurno prijanjaju svaki put.

Specifikacija:

 • Boja okvira: black
 • Large Fit
 • Stakla: Black light HD / VLT: 21% Cat.: S2
 • + Plus serija / dodatno stako za uslove slabog osvetljenja
 • Stakla: Clarity Mirror / VLT: 68% Cat.: S1
 • 100% UV A/B/C Technology
 • Dual Bionomic Spherical Lenses
 • NMT Optics (3rd eyelid)
 • Xdry - troslojna MAP pena lica
 • MarkAIR - ventilacioni sistem
 • Superfit Frame Design
 • 45mm, Silikon - Anti-Slip traka
 • 100% Kompatibilnost sa kacigom
 • Certification: CE-EN-174-2001-optical-Class-1

Black light HD stakla, napravljena od TAC (Tri Acetate Cellulose), omogućavaju koncentraciju na vožnju: polarizovana "Smoke" baza stakla, osvetljava sve detalje i pruža nenadmašnu vizuelnu preciznost, apsorbuje najviše zalutale svetlosti i povećava vizuelnu preciznost. Ovo staklo visokih performansi savršeno odgovara veoma sunčanim i slabo oblačnim danima. Čak i u ekstremnim uslovima, Black Light HD (High Definition) garantuje najbolji mogući pogled.
VLT transmisija 21% svetlosti. UV category S2

+ Plus serija, uključuje dodatno stako za uslove slabog osvetljenja. Frameless Design omogućava zamenu stakla u sekundi.

Svetlo roze baza stakla, nijansa za maksimalnu dubinu percepcije i visokog kontrasta definicije u uslovima slabog osvetljenja. High performance MULTI LAYER MIRROR pojačava sve prirodne boje, čak u maglovitim i snežnim uslovma.
VLT transmisija 68% svetlosti. UV category S1

Convertible Lens Technology - revolucionarni sistem brze promene stakla. Sistem zatvaranja u tri tačke sa dopunskom magnetnom kopčom radi bez napora, čak i prilikom promene stakla u rukavicama.

NMT Optics - Marker je razvio revolucionarni NMT OPTICS premaz za stakla. NMT OPTICS (Nictitating Membrane Technology) ima površinu izuzetno otpornu na ogrebotine - koja obezbeđuje najbolju moguću jasnoću. Sprečava vodu, mast ili prašinu da se lepi na stakla. NMT - oplemenjena stakla pružaju kristalno jasnu vidljivost godinama.

Dual Bionomic - dizajnirana dupla stakla sa integrisanim termičkim blokerom. Dual Bionomic stakla su orijentisana na zakrivljenost ljudskog oka, da obezbede da se predmeti vide kroz naočare precizno predstavljeni i neizobličeni. Za razliku od tradicionalnih stakala, Bionomic Curve Lens Tehnologija isporučuje nedistorzirane svetlosne zrake direktno u oko, koji obezbeđuju 100% ispravnu sliku, bez naprezanja očiju.

Spoljnje staklo - u zavisnosti od modela naočara, koriste se različiti materijali za proizvodnju spoljnjeg stakla: sva standardna stakla su proizvedena od robustnog polikarbonata, pojačanog sa oblogom izuzetno otpornom na ogrebotine. Stakla obezbeđuju 100% UV A / B / C zaštitu do UV 400nm. Polarizovana stakla na high-end modelima se proizvode od TAC (Tri Acetate Cellulose). To ih čini lakšim, jasnijim i otpornijim na ogrebotine. TAC stakla nude vrhunsku vidljivost, kao i 100% UV A / B / C zaštitu do UV 400nm.

Unutrašnje staklo je napravljeno od Acetyl Cellulose i kompresijski je oblikovano u odnosu na sferno spoljašnje staklo, kao deo procesa grejanja. Ovo osigurava da su oblici 100% podudarni i obezbeđuje kristalno jasnu vidljivost bez izobličenja. Anti-fog i Anti-reflex premazi su "ugrađeni" u stakla, kako bi se sprečilo skidanje trljanjem i omogućila dugotrajnost.

Termalni bloker - unutrašnje staklo takođe funkcioniše kao toplotni bloker, stvarajući vazdušnu barijeru između spoljnjeg i unutrašnjeg stakla. Thermal blocker kompenzuje razlike u temperaturama, održavajući unutrašnjost naočara stalno toplim i suvim bez magljenja.

Udobnosti i zaštita: Xdry - troslojna pena lica sa integrisanim 3mm MAP slojem kombinuje savršeno, ekstra-meko prijanjanje i zaštitu. Meki spoljašnji fleece sloj, koji dodiruje lice, upija vlagu i transportuje je dalje od kože.

Multi-impact Adaptive Polymer
Marker MAP Protection je inovativna pena sa zatvorenim ćelijama koja obezbeđuje apsorpciju višestrukih udaraca. Specifična težina je izuzetno niska u poređenju sa prethodnim zaštitnim materijalima. Pod normalnim uslovima, MAP (Multi-Impact Adaptive Polymer) je prijatno mekan i fleksibilan, osigurava slobodu kretanja i udobnost. Podrazumeva se da MAP radi na visokom nivou na svim temperaturnim opsezima.

MarkAIR - ventilacioni sistem - svi ramovi na Marker ski naočarima su opremljeni sa progresivnim MarkAIR ventilacioni sistem. Dizajn i protok vazduha su istovremeno projektovani, tako da postoji savršena ventilacija stakla. Ovakav dizajn održava unutrašnjost stakla suvim i bez magle. Paropropusna pena na ulazu i izlazu onemogućava prodor snega i vlage.

Superfit Frame Design - Marker naočare poseduju optimalno opremljenu penu za vrhunsku udobnost i funkcionalnost. Oblici ramova i materijala koji se koriste u ski naočarima igraju odlučujuću ulogu u tome. Marker proizvodi sve Superfit ramove od visoko-elastičnog Elastogran ( Made in Germany ) materijala, što znači da su naočare automatski oblikuju po konturama lica onoga ko ih nosi. Elastogran zadržava svoju punu fleksibilnost, bez obzira na temperaturu. Marker V-Split Nose takođe obezbeđuje nenadmašno prijanjanje, jer se automatski prilagođava obliku nosa, i zaptiva bez štipanja ili pritiska.

45mm, Silikon - Anti-Slip traka, distribuira pritisak oko glave uz savršeno držanje bez iritirajućih tačaka pritiska. Zahvaljujući silikonu na unutrašnjoj strani, traka stoji čvrsto na bilo kojoj kacigi, bez klizanja.

Marker Helmet/Goggle Integration
Kaciga i ski naočare moraju se savršeno spojiti kako bi radili kao jedna optimalno funkcionalna jedinica. Da bi se to postiglo, MARKER proizvodi su 100% usklađeni jedni sa drugima. Sve kacige i ski naočare su dizajnirane da se precizno usaglase. Ova savršena adaptacija je zahtev za optimalne aerodinamičke performanse kacige i ski naočara. Sistem ventilacije MarkAIR Channel u kacigi, u kombinaciji sa MarkAIR Vent sistemom u ski naočarima, garantuje vrhunske performanse i protok vazduha. Genijalni sistem za dovod i odvod vazduha, u kombinaciji sa mrežom kanala u kacigi, značajno smanjuje magljenje i omogućava korisniku da prilagodi cirkulaciju vazduha. Rezultat: temperatura unutar kacige je prikladna kako spoljnoj temperaturi, tako i naporu skijaša.

Više o proizvodu: MARKER

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
ScottOAKLEYRollerblade1Continental2Shimano2UvexCat-Eye4Salewa1