Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

NAOCARE SKI MARKER 16:10+OTIS signal red-yellow plasma mirror

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 15.700,00 rsd
9.420,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:NAOCARE SKI MARKER 16:10+OTIS signal red-yellow plasma mirror
Robna marka:Marker
Šifra artikla:SKI-16730326073
Jedinica pakovanja:1 kom
 
 
NAOCARE SKI MARKER 16:10+OTIS signal red-yellow plasma mirror
Stanje artikla po radnjama 15.700,00 9.420,00 rsd
 

 


SKI NAOČARE MARKER 16:10+ OTIS

( SKI-16730326073 )

Marker 16:10+ OTIS

Potpuno novo-razvijene 16:10+ OTIS ski naočare hvataju sve u vidokrugu: njihov atraktivan "bez rama" dizajn nudi nesputano vidno polje, Dual Bionomic stakla tretirana sa NMT Optics premazom jasni, neizobličen pogled, 3mm MAP materijal apsorpciju udara tokom sudara.

Marker OTIS Technology
Otis je skraćenica za "Orthopedic Technology InSide" i fokusira se na sport-specifične rizike od povreda. Ona inkorporira istraživačka saznanja u high-end proizvodima, projektovanim da odgovaraju svim anatomskim, bio-mehaničkim i na udar relevantnim aspektima. Značajan broj prototipova su vodili kroz različite laboratorije i testove na snegu, da optimizuju svoju funkcionalnosti i zaštitu. Otis isporučuje optimalno prilagođeno prijanjanje, neograničenu slobodu pokreta i maksimalnu zaštitu, i lako se prilagođava individualnim dimenzijama sportiste. Otis služi kao pečat kvaliteta da razlikuje sve Marker PSE modele visoke klase.

OTIS Goggle
Verujemo da ski naočare mogu da imaju stvarnu ulogu u pomaganju da se spreče povrede, iz tog razloga moraju biti ponovo projektovane, da učine više. Studije su pokazale da jagodice, nosne kosti i očne duplje imaju najviši nivo rizika od povreda tokom pada. To su, igrom slučaja, oblasti koje se nalaze direktno ispod ski naočara. Ako su pravilno opremljene, ski naočare mogu sprečiti povrede. Novi 16:10+ OTIS ima 3mm MAP sloj duž kontaktnih površina, da obezbedi maksimalnu apsorpciju udara i dramatično smanji sile koje deluju na tim područjima tokom sudara. Deluje nezavisno od temperature okoline, fleksibilan je i doprinosi prijanjanju na lice i visokom nivou udobnost nošenja.

Specifikacija:

 • Boja okvira: signal red
 • Large Fit
 • Stakla: Yellow Plazma Mirror / VLT: 24% Cat.: S2
 • + Plus serija / dodatno stako za uslove slabog osvetljenja
 • Stakla: Clarity Mirror / VLT: 68% Cat.: S1
 • Xdry - troslojna MAP pena lica
 • NMT Optics (3rd eyelid)
 • MarkAIR - ventilacioni sistem
 • Dual Bionomic Spherical Lenses
 • Superfit Frame Design
 • 45mm, Silikon - Anti-Slip traka
 • 100% Kompatibilnost sa kacigom
 • Certification: CE EN 174:2001, OPTICAL CLASS 1

Inovativna kombinacija roze baze sa žutim high-performance PLASMA MIRROR staklo-ogledalom, bezbeđuje veliki kontrast po sunčanom i umereno oblačnom vremenu. Staklo-ogledalo smanjuju odbljesak i naprezanje oka.
VLT transmisija 24% svetlosti. UV category S2

+ Plus serija, uključuje dodatno stako za uslove slabog osvetljenja. Frameless Design omogućava zamenu stakla u sekundi.

Svetlo roze baza stakla, nijansa za maksimalnu dubinu percepcije i visokog kontrasta definicije u uslovima slabog osvetljenja. High performance MULTI LAYER MIRROR pojačava sve prirodne boje, čak u maglovitim i snežnim uslovma.
VLT transmisija 68% svetlosti. UV category S1

Convertible Lens Technology - revolucionarni sistem brze promene stakla. Sistem zatvaranja u tri tačke sa dopunskom magnetnom kopčom radi bez napora, čak i prilikom promene stakla u rukavicama.

NMT Optics - Marker je razvio revolucionarni NMT OPTICS premaz za stakla. NMT OPTICS (Nictitating Membrane Technology) ima površinu izuzetno otpornu na ogrebotine - koja obezbeđuje najbolju moguću jasnoću. Sprečava vodu, mast ili prašinu da se lepi na stakla. NMT - oplemenjena stakla pružaju kristalno jasnu vidljivost godinama.

Dual Bionomic - dizajnirana dupla stakla sa integrisanim termičkim blokerom. Dual Bionomic stakla su orijentisana na zakrivljenost ljudskog oka, da obezbede da se predmeti vide kroz naočare precizno predstavljeni i neizobličeni. Za razliku od tradicionalnih stakala, Bionomic Curve Lens Tehnologija isporučuje nedistorzirane svetlosne zrake direktno u oko, koji obezbeđuju 100% ispravnu sliku, bez naprezanja očiju.

Spoljnje staklo - u zavisnosti od modela naočara, koriste se različiti materijali za proizvodnju spoljnjeg stakla: sva standardna stakla su proizvedena od robustnog polikarbonata, pojačanog sa oblogom izuzetno otpornom na ogrebotine. Stakla obezbeđuju 100% UV A / B / C zaštitu do UV 400nm. Polarizovana stakla na high-end modelima se proizvode od TAC (Tri Acetate Cellulose). To ih čini lakšim, jasnijim i otpornijim na ogrebotine. TAC stakla nude vrhunsku vidljivost, kao i 100% UV A / B / C zaštitu do UV 400nm.

Unutrašnje staklo je napravljeno od Acetyl Cellulose i kompresijski je oblikovano u odnosu na sferno spoljašnje staklo, kao deo procesa grejanja. Ovo osigurava da su oblici 100% podudarni i obezbeđuje kristalno jasnu vidljivost bez izobličenja. Anti-fog i Anti-reflex premazi su "ugrađeni" u stakla, kako bi se sprečilo skidanje trljanjem i omogućila dugotrajnost.

Termalni bloker - unutrašnje staklo takođe funkcioniše kao toplotni bloker, stvarajući vazdušnu barijeru između spoljnjeg i unutrašnjeg stakla. Thermal blocker kompenzuje razlike u temperaturama, održavajući unutrašnjost naočara stalno toplim i suvim bez magljenja.

MarkAIR - ventilacioni sistem - svi ramovi na Marker ski naočarima su opremljeni sa progresivnim MarkAIR ventilacioni sistem. Dizajn i protok vazduha su istovremeno projektovani, tako da postoji savršena ventilacija stakla. Ovakav dizajn održava unutrašnjost stakla suvim i bez magle. Paropropusna pena na ulazu i izlazu onemogućava prodor snega i vlage.

Superfit Frame Design - Marker naočare poseduju optimalno opremljenu penu za vrhunsku udobnost i funkcionalnost. Oblici ramova i materijala koji se koriste u ski naočarima igraju odlučujuću ulogu u tome. Marker proizvodi sve Superfit ramove od visoko-elastičnog Elastogran ( Made in Germany ) materijala, što znači da su naočare automatski oblikuju po konturama lica onoga ko ih nosi. Elastogran zadržava svoju punu fleksibilnost, bez obzira na temperaturu. Marker V-Split Nose takođe obezbeđuje nenadmašno prijanjanje, jer se automatski prilagođava obliku nosa, i zaptiva bez štipanja ili pritiska.

Udobnosti i zaštita: Xdry - troslojna pena lica sa integrisanim 3mm MAP slojem kombinuje savršeno, ekstra-meko prijanjanje i zaštitu. Meki spoljašnji fleece sloj, koji dodiruje lice, upija vlagu i transportuje je dalje od kože.

45mm, Silikon - Anti-Slip traka, distribuira pritisak oko glave uz savršeno držanje bez iritirajućih tačaka pritiska. Zahvaljujući silikonu na unutrašnjoj strani, traka stoji čvrsto na bilo kojoj kacigi, bez klizanja.

Dizajn Marker kaciga i naočara obezbeđuje savršen spoj i 100% usklađenost. Sve naočare su dizajnirane tako da savršeno odgovaraju sa oblikom kaciga. Ova savršena adaptacija osigurava 100% funkcionalnosti za MarkAIR kanale i MarkAIR ventilaciju kacige i naočara.

Više o proizvodu: MARKER

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
ScottOAKLEYRollerblade1Continental2Shimano2UvexCat-Eye4Salewa1