Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

KACIGA SKI MARKER AMPIRE MAP black

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 15.200,00 rsd
8.550,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:KACIGA SKI MARKER AMPIRE MAP black
Robna marka:Marker
Šifra artikla:SKI-16840215
Jedinica pakovanja:1 kom
 
 
KACIGA SKI MARKER AMPIRE MAP black
Stanje artikla po radnjama velicina L 15.200,00 8.550,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama velicina M 15.200,00 8.550,00 rsd
 

 


KACIGA SKI MARKER AMPIRE MAP

( SKI-16840215 )

Marker Ampire MAP... Freeride / All Mountain kaciga

Ako je skijanje vaša prava strast i želite superiornu zaštitu, onda je AMPIRE MAP kaciga za vas.

Ampire - potpuno redizajnirana Marker-ova najprodavanija kaciga, dolazi sa novom Hybrid shell konstrukcijom, novom ventilacijom i MAP tehnologijom. Dodavanje MAP-a obezbeđuje poboljšanu sigurnost ovoj popularnoj kacigi. Marker sistem zaštite od 360 stepeni poboljšava izdržljivost, kozmetiku i performanse zahvaljujući profilisanim delovima ispod ivice i pozadi na dnu kacige. Specijalno dizajniran za sportove na snegu, MAP je Marker-ova sigurnosna tehnologija, sa posebnim laganim polimerom koji je do 22% bolji kod raspršivanja udaraca u odnosu na EPS obloge kod većine kaciga. Sve Ampire kacige imaju novu ventilacionu polugu koja je integrisana u sam ventil kako bi se uštedelo na težini i poboljšala ergonomija.

Specifikacija:

 • Hybrid shell
 • Marker MAP Protection
 • Ventilacioni sistem: 2 Position Climate Control
 • MarkAIR ventilacioni sistem
 • 360° Edge Protection
 • Sistem prilagođavanja: RTS Fit System
 • Xdry Performance unutrašnje antialergijske postave
 • Sistem za podešavanja treke brade: Fidlock Og Snap
 • Mogućnost lakog skidanja jastučića za uši / Audio Ready
 • Kaciga je opremljena sa integrisanim držačem trake-kaiša ski naočara
 • Veličine: S 51-55 / M 55-59 / L 59-63 mm
 • Težina: S 445g / M 485g / L 510 g
 • Certification: CE-EN-1077-2007-Class-B

Multi-impact Adaptive Polymer
Marker MAP Protection je inovativna pena sa zatvorenim ćelijama koja obezbeđuje apsorpciju višestrukih udaraca. Specifična težina je izuzetno niska u poređenju sa prethodnim zaštitnim materijalima. Pod normalnim uslovima, MAP (Multi-Impact Adaptive Polymer) je prijatno mekan i fleksibilan, osigurava slobodu kretanja i udobnost. Podrazumeva se da MAP radi na visokom nivou na svim temperaturnim opsezima.

Hybrid Shell Construction - Najbolje od oba sveta za maksimalne zahteve bezbednosti: Hybrid Shell konstrukcija kombinuje težinu i udobnost, prednosti "In-mold" tehnologije sa robusnostnom Hard Shell konstrukcijom. U slučaju sudara, Hard Shell spoljni omotač nije samo veoma izdržljiv, već distribuira pritisak preko njegove površine. Ekstra - lagana "In-mold" ljuska za donji deo glave, obavija oko celog zadnjeg dela glave, da obezbedi optimalnu zaštitu. Finalni proizvod je Premium kaciga karakteriše najviši nivo tehnologije, malu ukupnu težinu, izvanrednu udobnost i jedan ABS spoljašnji omotač za maksimalnu izdržljivost, top ventilaciju i fini izgled koj će ostati čak i posle naporne atraktivne upotrebe.

2 Position Climate Control - Ventilacija unutar kacige može da se kontroliše pomoću podesive 2 Position Climate kontrole ( delimično ili potpuno zatvoren ). Ovo radi čak i sa rukavicama dok ste u pokretu! Pomerite klizač koji kontroliše protok količine vazduha u skladu sa vašim ličnim željama. Naravno MarkAir Channel System će pomoći održavanju glave toplom i suvom, čak i ako su kontrole potpuno zatvorene. Kada je potpuno otvorena ventilacija, specijalni dizajn ventila sprečava preveliko rashlađivanje.

MarkAIR - ventilacioni sistem - kompleksan MarkAIR kanalni sistem koji se koristi u svim Marker kacigama je najnapredniji sistem regulacije temperature na raspolaganju. Sastoji se od precizno izračunate mreže odušak-otvora i vazdušnih kanala, da kombinuju ventilaciju spoljne ljuske sa unutrašnjim kanalima u EPS-peni. Ovo omogućava MarkAIR kanalnom sistemu da bukvalno izvuće topao i vlažan vazduh van naočara, i duž vazdušnih kanala kroz kacigu značajno smanji bilo kakvo magljenje naočara. U isto vreme postoji konstantan i prijatan protok vazduha za hlađenje celog sistema koji se reguliše automatski. Ovo obezbeđuje hladnu glavu bez obzira na situaciju, bez potrebe za ručnim podešavanjima.

Edge Protection - Sve Marker Double In-Mould i Hybrid Shell kacige imaju dodatnu polikarbonatsku ploču na njihovoj donjoj ivici za dodatnu sigurnost u slučaju bočnog udara. Ona takođe štiti od udaraca i udubljenja tokom transporta ili svakodnevne upotrebe.

Fidlock Og Snap - inovativni zatvarač trake kacige - izuzetno pogodan za korišćenje. Fidlock Og Snap je prvi magnetni bezbednosni sistem zatvaranja sa kliznim mehanizom koji se može otvoriti i zatvoriti jednom rukom. Ovo obezbeđuje izuzetno bezbedno držanje slučaju sudara, a ipak se može upravljati veoma brzo čak i u ski rukavicama.

Rts Fit System - rotacija za veličinu - nema jednostavnijeg načina.
Rts Fit Sistem za podešavanje pomoću točkića za promenu veličine za udobnije prijanjanje na glavi.
Konstrukcija u tri tačke na zadnjem delu glave se prilagođava vašem ličnom obliku glave, u sekundi, zahvaljujući rotacionom prilagođavanju.

Xdry Performance Lining - Tehnička performans postava koja obezbeđuje optimalnu toplotnu efikasnost. Tekstura materijala izolira od hladnoće i u slučaju viška toplote, vazduh se transportuje napolje. Pored ovoga i vlaga se transportuje nagore da spreči prekomerno znojenje. Karakteristike: antibakterijski tretman, brzo skidanje i mogućnost pranja u mlakoj vodi ( ručno ).

Removable Earpads – Audio Ready - ergonomski dizajn jastučića za uši, sa mogućnošću skidanja, osigurava udobno prijanjanje i veoma dobru toplotnu izolaciju. Svi jastučići za uši AUDIO READY za sve aktuelne sisteme, što znači da oni rade sa zvučnim sistemom i / ili mobilnog telefona. Karakteristike: lako skidanje i ručno pere u mlakoj vodi.

Više o proizvodu: MARKER

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
ScottOAKLEYRollerblade1Continental2Shimano2UvexCat-Eye4Salewa1