Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

KACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS D black

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 19.360,00 rsd
17.400,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:KACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS D black
Robna marka:Scott
Šifra artikla:SC2545860001
Jedinica pakovanja:1 kom
 
 
KACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS D black
Stanje artikla po radnjama velicina L (59-61cm) 19.360,00 17.400,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama velicina M (55-59cm) 19.360,00 17.400,00 rsd
 

 


KACIGA SKI SCOTT SYMBOL 2 PLUS D

( SC2545860001 )

Scott Simbol 2 Plus D donosi sledeći nivo bezbednosti skijanja. Sa D3O® umetcima i integracijom MIPS® ova kaciga je uspostavila novi standard za niske, srednje i velike brzine. Sa potpuno novim oblikom, druga generacija ima mnogo niži profil od svog prethodnika, a Scott 360° Pure Sound ušni jastučići omogućavaju bolju detekciju buke, što znači da ćete izgledati najbolje i ostati sigurni.

Range Of Use: Snowsports

Specifikacija:

  • Konstrukcija: PC In-mold with EPS liner / PC bottom wrap
  • Sistem podešavanja - MRAS 2 Fit System
  • Scott Progressive Energy Absorption with D3O®
  • MIPS® Brain Protection System
  • 360° Pure Sound Technology
  • Dual Active Venting System
  • Passive Goggle Venting System

Scott ski kaciga proizvedena "In-Mold" tehnologijom. Proces spajanja, spoljnog ( Microshell ) i unutrašnjeg ( EPS ) sloja, obezbeđuje sigurnu zaštitu u slučaju udarca i malu težinu.

MIPS - Multi-directional Impact Protection System.
Scott & MIPS rade zajedno na razvoju bezbednosti kaciga od 2011. Ova bliska poslovna saradnja i Scott-ovo višedecenijsko iskustvo u razvoju kaciga, omogućili su potpunu integraciju MIPS sistema zaštite mozga u Scott kacige. MIPS karakteristični žuti dodatni sloj niske frikcije, nalazi se između glave i kacige. On ima za cilj da zaštiti mozak od udara pod uglom, umanjujući rotacionu akceleraciju mozga, koja je najčešći uzrok povreda moždanog tkiva.
Posebna pažnja je stavljena na obezbeđivanje integracije MIPS u kacigu, a da ne ometa prijanjanje, udobnost i ventilaciju.
Nošenjem kacige na glavi nećete primetiti da je MIPS tu, ali možete biti sigurni, u saznanju, da ste u slučaju pada veoma dobro zaštićeni.

D3O® je patentirani materijal sa inteligentnim molekulima. On teče sa vama dok se krećete, ali se učvrsti prilikom udara kako bi apsorbovao energiju i zaštitio vas. Ova jedinstvena inovativna komponenta obezbeđuje optimalnu slobodu kretanja i prevazilazi CE standarde.
Povećeni Komfor I Mobilnost.
D3O® zaštita je tanka, lagana, fleksibilna i mekana. D3O® štitnici omogućavaju potpunu slobodu kretanja i oblikuju se po obliku vašeg tela, tako da nećete ni osetiti da nosite štitnik.

Passive Goggle Venting system - usisni otvori postavljeni na prednji deo kacige, neposredno iznad ski naočara, uvlače vazduh kroz okvir naočara i uklanjaju ustajali vazduh koji uzrokuje zamagljuje. Rezultat je ventilacioni sistem koji omogućava da vaše ski naočare i kaciga efikasnije dišu.

Dual Active Venting system - Scott najnapredniji sistem ventilacije omogućava korisniku da precizno reguliše protok vazduha kroz kacigu, za optimalnu ventilaciju u svim vremenskim uslovima. Ovo se postiže pomoću dva, jednostavna za korišćenje, klizača koji omogućavaju fino podešavanje performansi ventilacije u prednjem i gornjem delu kacige.

Na planini bezbednost je na prvom mestu, i sposobnost da čujete šta se dešava oko vas jer vam to može spasiti život.
360° Pure Sound tehnologija povećava sposobnost sluha dok nosite Scott kacigu.
Podignite na viši nivo svoju sigurnost!

Više o proizvodu: SCOTT

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
ScottOAKLEYRollerblade1Continental2Shimano2UvexCat-Eye4Salewa1