Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE VOLKL RACETIGER SW SL UVO RMOTION

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
0  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal trenutno nije dostupan
* artikal dolazi bez vezova

 
Naziv artikla:SKIJE VOLKL RACETIGER SW SL UVO RMOTION
Robna marka:
Šifra artikla:SKI-115061
Jedinica pakovanja:1 par
 
 

 


SKIJE VOLKL RACETIGER SPEEDWALL SC UVO

( SKI-115061 )

Racetiger Speedwall SC UVO, izbor ambicioznih entuzijasta koji vole duge zaokrete.
Zahvaljujući novoj inovativnoj UVO tehnologiji prigušivanja vibracija u kombinacija sa Speedwall Multilayer Woodcore i Tip Rocker profilom, ove skije omogućavaju brze ulaske u duge zavoje, sa impresivnom živošću i agilnošću.

  • Tip Rocker
  • Konstrukcija: Speedwall Multilayer Woodcore
  • Tehnologija: UVO, Power Construction, Powered by Titanium, Speedwall 2.0, Base: P-Tex 4500
  • Geometrija: 123_68_104 / 120_68_101*
  • Dužina/Radius: 165 [12,7], 170 [13,6], 150 [11,1], 155 [11,9], 160 [12,7]*
  • Preporučen vez: rMotion2

Tip Rocker (odignut samo vrh skije) - kombinacija Early Rise i Classic Camber profila, skije obezbeđuju lake i glatke ulaske i zaokrete bez obzira na uslove. U mekšem snegu skija izuzetno prašta, pluta bolje i zahteva manje energije za vožnju.

Speedwall Multilayer Woodcore - high-performance sidewall / woodcore konstrukcija - višeslojno drveno jezgro koje je Völkl spojio u jednu strukturu, gde je centralni deo jezgra napravljen od lakšeg drveta, kako bi se uštedelo na masi, a segmenti uz rubnike od gušćeg drveta, čime se poboljšava torziona krutost i smanjuje krivljenje, sveukupno dobijen je kvalitetniji prenos opterećenja na podlogu, veća preciznost i agilnost.

Power Construction - Volkl-ova najdugotrajnija konstrukcija, koristi tradicionalne vertikalne bočne zidove. Ova svestrano dokazana konstrukcija obezbeđuje izuzetno prianjanje, stabilnost i senzitivnost.

Powered By Titanium - iznad i ispod, XTD Sensor Wood Core i XTD Wood Core - jezgra, nalazi se sloj titanijuma koji ojačava skiju i dodaje snagu i stabilnost. Tanko ali izuzetno jako proširenje od legure aluminijuma omogućava nenadmašno prigušenje vibracija, naročito pri velikim brzinama.

Speedwall Technology - bočni zidovi više nisu izrađeni od istog materijala kao i spoljni pokrivač skije, obzirom da vrhunski skijaši najvećim delom provode vreme na rubnicima - kantnama, već je izrađen od kompozitnog materijala identičnog onom na kliznoj ploči skije. Klizna površina na bočnom zidu skije, smanjuje trenje prilikom agresivnog ulaska u zavoj i pospešuje performanse, dok je bočni zid moguće servisirati i voskariti kao klizne površine.

UVO (Ultimate Vibration Object), slobodno plutajući objekat koji absobuje vibracije po svim osama, u opsegu od 360º.
Svojevrsni adapter postavljen na prednjem delu skije, sadrži lebdeće elemente u unutrašnjosti, koji se potpomognuti silama prilikom skijanja inercijom kreću u sve tri ose, te samim time smiruju neželjene vibracije. Upravo ovakvo rešenje je zaslužno za jače prijanjanje kantni na sneg, time je omogućena veća agilnost, mirnija vožnja i poboljšana kontrola.

Base: P-Tex 4500 - super fast Word-Cup-Base

Više o proizvodu:Völkl

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
  Još proizvoda