Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN SL F ELX11

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 65.800,00 rsd
49.350,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN SL F ELX11
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-AALEET18
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN SL F ELX11
Stanje artikla po radnjama dužina 155 65.800,00 49.350,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama dužina 160 65.800,00 49.350,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama dužina 165 65.800,00 49.350,00 rsd
 

 


SKIJE ELAN SL FUSION ELX 11.0

( SKI-AALEET18 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

RACE PRECISION

Power & control to take charge.

Više od 80 godina klasična trka bila je vrhunac našeg sporta - pravi test skijaških veština i glavni testni poligon za nove skije i inovacije. Međutim, u poslednjoj deceniji skijanje se promenilo. Pojavili su se novi oblici skijaških takmičenja, koji prkose uspostavljenom sistemu takmičenja i inspirišu novu generaciju takmičara. Ovo je generacija koja prkosi starim znanjima i iskustvima. To su pioniri novog tipa takmičenja u skijanju. To je Ski Cross i to je upravo budućnost Elana u trkama - vreme je za promenu!

Elan SL

Slalom Carver
Isti trkaći automobil sa manje oktana od Elan SLX Fusion-a, Elan SL Fusion je dosta sportski za vašu nedeljnu vožnju, ali više oprašta i sa malo širom "sweet spot" koja vam omogućava da ripate kratke zavoje duže sa istim rezervoarom.

Elan SL Fusion je rasni svestrani "carver". On je malo mirnija verzija Elanove legende SLX Fusion, tako da je pravi izbor za skijaše koji žele prave slalomske skije, ali ne žele da se odreknu udobnosti. Sportski osećaj i ekstremna agilnost u savršeno spojenim slalomskim zavojima postignuta je inovativnom Arrow tehnologijom. Ova inovacija upotrebljava u skiju ugrađen sloj titanala u obliku strele koji omogućava direktan prenos energije na rubove. Osim toga, klasičnom camber profilu, koji osigurava stabilnost u zavoju, dodato je malo rocker profila, koji obezbeđuje jednostavan pristup zavoju. Nezaboravno iskustvo kratkih zavoja je takođe podržano RST bočnim rubom, drvenim Laminated Woodcore jezgrom i jednim slojem titana. Elan SL Fusion je pravi izbor za ljubitelje klasičnog slaloma!

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

  • Profil: Arrow Rocker
  • Tehnologija: Arrow Technology, RST sidewall, Response Frame Woodcore, MonoTi, NanoTech running base
  • Geometrija: 121/68/104
  • Dužina / Radius: 155(11), 160(12), 165(12.8), 170(13.5)
  • Sistem / Plate: Fusion + Arrow Plate
  • Vez: ELX 11.0 FUSION GW B85

Arrow Rocker - specijalni profil sa malo povišenim vrhom sa ojačanjem u obliku strelice za brz, reaktivan ulazak i ultimativnu preciznost. Ojačanje u obliku strelice u vrhu aktivira rocker i čini prednji deo skije snažnijim i stabilnijim pri izlasku iz svakog zavoja.

Arrow technology je upotreba strateški oblikovanih ploča i titanijumskih strukturalnih slojeva na skijama, koji rade u harmoniji da bi pružili munjevit odziv sa world class preciznošću i tačnošću. Savijena kompozitna ploča je fiksirana na skiju i deluje kao booster koji generiše snagu za vrh skije. Sloj titanijuma u ​​obliku strelice istovremeno sakuplja i prenosi ovu energiju što se pretvara u trenutni superiorni pritisak na rubove.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Response Frame Woodcore - drveno jezgro, gde tvrdo drvo uokviruje mekše i omogućava otpornost na oštećenja skije i pospešuje torzionu krutost, dok mekano jezgro donosi uštedu na masi i uzdužnu mekoću.

Mono Ti konstrukcija koristi jedan sloj titanijuma na vrhu woodcore jezgra za povećane performanse i odzivnost.

NanoTech Running Base - Nano Technology - Izuzetne klizne performanse, poboljšano brušenje, dug vek trajanja - manje habanje.

Fusion - tehnologija spajanja veza i skije. Fusion integrisani vezovi nude bolji odziv skije, bolju kontrolu i direktan prenos snage na rubnike.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
  Još proizvoda