Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN INSOMNIA PS ELW11

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 60.860,00 rsd
45.650,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN INSOMNIA PS ELW11
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-ACCDYK18
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN INSOMNIA PS ELW11
Stanje artikla po radnjama dužina 146 60.860,00 45.650,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama dužina 152 60.860,00 45.650,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama dužina 158 60.860,00 45.650,00 rsd
 

 


SKIJE ELAN AMPHIBIO INSOMNIA PS ELW11

( SKI-ACCDYK18 )

Skije iz Elanovog W Studia - kolekcije skija za nežniji pol, lakše i mekše, kako u jezgru tako i na vezovima, dok boje i dizajn odgovaraju najnovijim modnim zahtevima, za elegantno uživanje u skijanju.

All Mountain skije, šire na sredini i krajevima, ovakve skije se podjednako dobro ponašaju na uređenim i neuređenim stazama. Od skija za početnike i rekreativce, pa do skija za vrhunske skijaše, koje zaista omogućavaju skijanje u skoro svim uslovima. Ovo je kategorija koja pokriva najveći broj skijaša, od rekreativaca do avanturistički nastrojenih korisnika.

Dame. Nemojte prespavati ovaj carver, Insomnia je dizajnirana da donese ultimativni nivo agilnosti na dugim i kratkim zavojima sa praštajućim i stabilnim osećajem, to kiss the groomers goodnight.

Performance klasa, Elan Insomnia skije sa strukom od 73mm su primerenije za ispeglane staze, namenjene boljim do odličnim rekreativkama koje barataju tehnikom, imaju snage u nogama i ne boje se brzine.

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio Technology 4D, Dual Shape, RST sidewall, Trulite Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 121/73/104
  • Dužina / Radius: 146(11.3), 152(12.2), 158(13.3), 164(14.5), 170(15.7)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: ELW 11.0 SHIFT GW B85

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio 4D Technology - kombinacija Amphibio profila sa oblikovanim Titanijumom. Rocker spoljni deo skije (odignutI vrh i rep), za lake zaokrete, Camber unutrašnji deo skije (ravan rubnik), za bolji grip na ivici, sa konveksnim vrhom za precizni ulazak u zavoje i konkavnim repom za brzi izlazak iz zavoja.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Truelite Woodcore - jezgro specifično dizajnirano za žene. Lagano drveno jezgro, od vrha do repa skije, izrađeno od pažljivo odabranih vrsta drveta i specijalno prilagođeno potrebama svake ciljne grupe.

Mono Ti - drveno jezgro i dvostruko oblikovani titanijum čine specijalnu laganu konstrukciju za skije visokih performansi. Ojačanje sa jednim slojem titanijuma pojačava ski odziv i poboljšava kontrolu na rubnicima. Dvostruko oblikovani titanijum (Convex/Concave) obezbeđuje precizne ulaske i brze izlaske iz zavoja.

PowerShift system - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do kantne, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
  Još proizvoda