Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN ILURE PS ELW9

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 41.930,00 rsd
29.990,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN ILURE PS ELW9
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-ACEEGA18
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN ILURE PS ELW9
Stanje artikla po radnjama dužina 152 41.930,00 29.990,00 rsd
 

 


SKIJE ELAN ILURE POWER SHIFT ELW9.0

( SKI-ACEEGA18 )

Skije iz Elanovog W Studia - kolekcije skija za nežniji pol, lakše i mekše, kako u jezgru tako i na vezovima, dok boje i dizajn odgovaraju najnovijim modnim zahtevima, za elegantno uživanje u skijanju.

All Mountain skije, šire na sredini i krajevima se podjednako dobro ponašaju na uređenim i neuređenim stazama.

Ako imate apetit za svaku kosinu i teren, Ilure su savršene skije za vaše ski sesije. Sa inovativnom Amphibio tehnologijom i glatkim fleksom, budite spremni da posedujete brdo sa ovim univerzalnim performerom.

Elan Amphibio Ilure model nastao na bazi Amphibio 10, izuzetno svestrane skije, namenjene naprednim avanturistički nastrojenim skijašicama, koje žele sportsku i agresivniju vožnju.

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio 4D Technology, Dual Shape, DST Sidewall, DuaLite Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 127/77/105
  • Dužina / Radius: 146 - 10.4, 152 - 11.5, 158 - 12.9, 164 - 14.4
  • Sistem / Plate: PowerShift system
  • Vez: ELW 9.0 SHIFT GW

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio 4D Technology - kombinacija Amphibio profila sa oblikovanim Titanijumom. Rocker spoljni deo skije (odignutI vrh i rep), za lake zaokrete, Camber unutrašnji deo skije (ravan rubnik), za bolji grip na ivici, sa konveksnim vrhom za precizni ulazak u zavoje i konkavnim repom za brzi izlazak iz zavoja.

Dualite Woodcore - lagano i živahno jezgro sastavljeno od drveta i laganog sintetičkog materijala. Ovakva konstrukcija omogućava poboljšan prenos snage na kantne, uz očuvanje jednostavanosti rukovanja u različitim snežnim uslovima.

DST Sidewall, kombinacija punog bočnog zida na unutrašnjoj ivici za bolji prenos snage i delimičnog bočnog zida na spoljnoj ivici za lakše okretanje.

Mono Ti - drveno jezgro i dvostruko oblikovani titanijum čine specijalnu laganu konstrukciju za skije visokih performansi. Ojačanje sa jednim slojem titanijuma pojačava ski odziv i poboljšava kontrolu na rubnicima. Dvostruko oblikovani titanijum (Convex/Concave) obezbeđuje precizne ulaske i brze izlaske iz zavoja.

PowerShift system - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do kantne, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
  Još proizvoda