Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN BLACK MAGIC LS ELW9

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 31.450,00 rsd
25.200,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN BLACK MAGIC LS ELW9
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-ACIEGD18
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN BLACK MAGIC LS ELW9
Stanje artikla po radnjama dužina 146 31.450,00 25.200,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama dužina 152 31.450,00 25.200,00 rsd
 

 


SKIJE ELAN BLACK MAGIC LIGHT SHIFT ELW 9.0

( SKI-ACIEGD18 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN W STUDIO

Skije iz Elanovog W Studia - kolekcije skija za nežniji pol, lakše i mekše, kako u jezgru tako i na vezovima, dok boje i dizajn odgovaraju najnovijim modnim zahtevima, za elegantno uživanje u skijanju.

Elan Black Magic

Black Magic skije su savršen izbor za početnice, rekreativke i avanturistički nastrojene elegantne dame koje vole da skijaju.

Elan želi da napredak u skijanju bude lak, zabavan i efikasan, a Black Magic je pravi izbor za dame koje već prave zaokrete na skijama i spremne su za padinu. Black Magic je stilska opcija za poboljšanje vaših veština skijanja, a posebno je korisna kada trebate napraviti prelaz iz spusta u zaokret. Kod skijaša koji napreduju na viši nivo, sve je u udobnosti i lakim ulascima u zaokrete. Parabolic Rocker profil čini zaokrete ultra-jednostavnim, dok će WaveFlex tehnologija održavati skije stabilnim na većim brzinama. Dodajte ovome Full Power Cap konstrukciju za malu težinu i spremni ste za skijanje! Snažne, opraštajuće i lake za rukovanje Black Magic skije će biti vaš sedeći najbolji prijatelj na padinama.

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○

  • Profil: Parabolic Rocker
  • Tehnologija: Waveflex, Full Power Cap, SupraLite Core
  • Geometrija: 125/76/103
  • Dužina / Radius: 140 - 10.2, 146 - 11.3, 152 - 12.3, 158 - 13.9
  • Sistem / Plate: LightShift System
  • Vez: ELW 9.0 SHIFT GW

Parabolic Rocker - savršeni All-mountain proizvod, koji poboljšava učenje i napredovanje u skijanju. Pomaže u sticanju poverenja, brzog učenja i daje neverovatnu kontrolu prilikom zaokreta zbog Parabolic Rocker tehnologije koja kombinuje Early Rise profil, Parabolic Sidecut i Frontside Stabilizer.

WaveFlex tehnologija, talasasta struktura koja osigurava lagano savijanje i primerenu torzijsku krutost uz uštedu na masi.

Full Power Cap - lakša konstrukcija, jednostavniji zaokreti.

SupraLite Core - jezgro od Airex kompozitnog materijala nudi manju težinu i optimalnu distribuciju fleksibilnosti.

LightShift System - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Napravljen od lakih materijala i tankih profila, LightShift sistem nudi neverovatno smanjenje težine koje omogućava skijašima uštedu energije. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
  Još proizvoda