Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN AMPHIBIO BLACK EDITION F ELX12

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 82.990,00 rsd
62.300,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN AMPHIBIO BLACK EDITION F ELX12
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-ABGEEM18
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN AMPHIBIO BLACK EDITION F ELX12
Stanje artikla po radnjama dužina 172 82.990,00 62.300,00 rsd
 

 


SKIJE ELAN AMPHIBIO BLACK EDITION F ELX12

( SKI-ABGEEM18 )

All Mountain skije, šire na sredini i krajevima, ovakve skije se podjednako dobro ponašaju na uređenim i neuređenim stazama. Od skija za početnike i rekreativce, pa do skija za vrhunske skijaše, koje zaista omogućavaju skijanje u skoro svim uslovima. Ovo je kategorija koja pokriva najveći broj skijaša, od rekreativaca do avanturistički nastrojenih korisnika.

All-Mountain Superiorty
Amphibio Black Edition je ono što vam je potrebno za početak vašeg dana na savršeno negovanim stazama. Podignite igru na novi nivo sa poboljšanim performansama i dizajnom koji nudi karbonom ojačani Amphibio Black Edition.

Amphibio Black Edition, sa strukom od 73mm, su skije primerenije za ispeglane staze, namenjene odličnim rekreativcima koji barataju tehnikom, imaju snage u nogama i ne boje se brzine.

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio 4D Technology, Dual Shaped, Nano Running Base, RST Sidewall, TubeLite Woodcore, Dual Ti, Carbon, NanoTech running base
  • Geometrija: 121/73/104
  • Dužina / Radius: 166(14.5), 172(15.7), 178(17.0)
  • Sistem / Plate: Fusion + Preshaped Lightweight Plate
  • Vez: ELX 12.0 FUSION GW B85

Amphibio 4D Technology - kombinacija Amphibio profila sa oblikovanim Titanijumom. Rocker spoljni deo skije (odignutI vrh i rep), za lake zaokrete, Camber unutrašnji deo skije (ravan rubnik), za bolji grip na ivici, sa konveksnim vrhom za precizni ulazak u zavoje i konkavnim repom za brzi izlazak iz zavoja.

NanoTech Running Base - Nano Technology - Izuzetne klizne performanse, poboljšano brušenje, dug vek trajanja - manje habanje.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Response Frame Woodcore - drveno jezgro, gde tvrdo drvo uokviruje mekše i omogućava otpornost na oštećenja skije i pospešuje torzionu krutost, dok mekano jezgro donosi uštedu na masi i uzdužnu mekoću.

Dual Ti - drveno jezgro u sendviču između dva sloja dvostruko oblikovanog titanijuma čini specijalnu laganu konstrukciju za skije visokih performansi. Dva sloja titanijuma poboljšavaju kontrolu na rubnicima u svim snežnim uslovima, uz progresivni flex i superioran odziv. Dvostruko oblikovani titanijum (Convex/Concave) obezbeđuje precizne ulaske i brze izlaske iz zavoja.

Fusion - tehnologija spajanja veza i skije. Fusion integrisani vezovi nude bolji odziv skije, bolju kontrolu i direktan prenos snage na rubnike.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
  Još proizvoda