Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN AMPHIBIO 88 XTI F ELX12 WB

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 76.870,00 rsd
57.650,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN AMPHIBIO 88 XTI F ELX12 WB
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-ABAEDQ18
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN AMPHIBIO 88 XTI F ELX12 WB
Stanje artikla po radnjama dužina 170 76.870,00 57.650,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama dužina 176 76.870,00 57.650,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama dužina 184 76.870,00 57.650,00 rsd
 

 


SKIJE ELAN AMPHIBIO 88 XTI F ELX12

( SKI-ABAEDQ18 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

ALL MOUNTAIN AMPHIBIO

Tradicionalna skijaška kategorija kombinovana sa potpuno netradicionalnim skijaškim dizajnom, čime je potpuno promenjen izgled all-mountain skija. Amphibio serija je raznolika kolekcija high performance i svestranih skija koje olakšavaju skijanje i maksimiziraju iskustvo. Amphibio serija je revolucionarna zahvaljujući inovativnoj Amphibio 4D tehnologiji, koja ne samo da razbija stereotipe o dizajnu skija, već i o samom skijanju. Amphibio asortiman nudi najviše za sve tipove skijaša, od onih koji žele brzinu i dinamične okrete, do onih koji povremeno izlaze sa uređenih skijaških staza, pa sve do onih koji žele brz napredak i nova skijaška iskustva.

Elan Amphibio 88 XTi

Dovoljno širok za off-piste, ali s vremena na vreme još uvek drobi groomer, ovo savršeno planinsko oružje razbija mekani sneg ujutro i ide snažno kroz groomer, sa brzinom i preciznošću, na kraju dana.

Amphibio 88 XTi je odličan izbor za skijaše koji žele jednu skiju za sve situacije, jer se oseća kao kod kuće na neuređenom terenu i na uređenim ski stazama. Ispod cipele je 88mm struk, dovoljno širok za bezbrižno uživanje u mekanom i slomljenom snegu, dok se istovremeno oseća kao kod kuće u dugim i kratkim zavojima na sveže utabanom skijalištu. Recept za ovu izuzetnu svestranost je Elanova jedinstvena Amphibio 4D tehnologija, koja kombinuje Amphibio profil i posebno pre-oblikovano titanijumsko ojačanje. Amphibio profil je jedinstvena kombinacija camber profila za veći grip na rubu i rocker profila za brze i lagane zaokrete. Ovome je dodato posebno oblikovano titanijumsko ojačanje, što uveliko smanjuje vibracije. Prednji deo je konveksan i omogućava precizan ulaz u zavoj, zadnji deo skije je konkavan i osigurava dinamičnim izlazak iz zaokreta.

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ●
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○ ○

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio 4D Technology, Dual Shape, RST sidewall, Laminated Woodcore, XTi
  • Geometrija: 135/88/116
  • Dužina / Radius: 170(15.5), 176(17.2), 184(19.0)
  • Sistem / Plate: Fusion
  • Vez: ELX 12.0 FUSION GW B95

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt sa podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio 4D tehnologija je najnovija evolucija u modernom ski dizajnu. Elanovi 4D koncept uzima tradicionalne slojeve materijala iz skija i strateški ih oblikuje u konveksne i konkavne oblike na vrhu i repu skije. Konveksni vrh za precizne ulaske u zavoje i i konkavni rep za brzi izlazak iz zavoja. Ovaj dvostruko oblikovani koncept, u kombinaciji sa Amphibio profilom, pruža neusporedivu all mountain svestranost, snagu i performanse.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Laminated Woodcore - laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strninama.

XTi ojačanje - specijalna lagana konstrukcija, za skije visokih performansi sa širim platformama. Jedan sloj titanijuma poboljšava kontrolu rubnika dok uzdužna karbonska vlakna obezbeđuju brzinu i glatku tranziciju u zavojima.

Fusion - tehnologija spajanja veza i skije. Fusion integrisani vezovi nude bolji odziv skije, bolju kontrolu i direktan prenos snage na rubnike.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
  Još proizvoda