Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN AMPHIBIO 88 XTI F ELX12 WB

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 76.870,00 rsd
57.650,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN AMPHIBIO 88 XTI F ELX12 WB
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-ABAEDQ18
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN AMPHIBIO 88 XTI F ELX12 WB
dužina 170 76.870,00 57.650,00 rsd
Artikal trenutno nije na stanju  
Stanje artikla po radnjama dužina 176 76.870,00 57.650,00 rsd
 
dužina 184 76.870,00 57.650,00 rsd
Artikal trenutno nije na stanju  

 


SKIJE ELAN AMPHIBIO 88 XTI F ELX12

( SKI-ABAEDQ18 )

All Mountain skije, šire na sredini i krajevima, ovakve skije se podjednako dobro ponašaju na uređenim i neuređenim stazama. Od skija za početnike i rekreativce, pa do skija za vrhunske skijaše, koje zaista omogućavaju skijanje u skoro svim uslovima. Ovo je kategorija koja pokriva najveći broj skijaša, od rekreativaca do avanturistički nastrojenih korisnika.

Dovoljno širok za off-piste, ali s vremena na vreme još uvijek drobi groomer, ovo savršeno planinsko oružje razbija mekani sneg ujutro i ide snažno kroz groomer, sa brzinom i preciznošću, na kraju dana.

Elan Amphibio 88 XTi, su skije za celu planinu, sa kojima možete skijati na podlogama raznih kvaliteta, od uređene i ledene staze do iskijanog i mokrog snega, namenjene odličnim rekreativcima koji barataju tehnikom, imaju snage u nogama i ne boje se brzine.

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio 4D Technology, Dual Shape, RST sidewall, Laminated Woodcore, XTi
  • Geometrija: 135/88/116
  • Dužina / Radius: 170(15.5), 176(17.2), 184(19.0)
  • Sistem / Plate: Fusion
  • Vez: ELX 12.0 FUSION GW B95

Amphibio 4D Technology - kombinacija Amphibio profila sa oblikovanim Titanijumom. Rocker spoljni deo skije (odignutI vrh i rep), za lake zaokrete, Camber unutrašnji deo skije (ravan rubnik), za bolji grip na ivici, sa konveksnim vrhom za precizni ulazak u zavoje i konkavnim repom za brzi izlazak iz zavoja.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Laminated Woodcore - laminirano drveno jezgro, specijalno oblikovano za svaki model i veličinu. Koristeći različite vrste drveta u raznim kombinacijama, omogućava prilagođavanje flex obrazca za različite namene. Ovo veoma izdržljivo i izuzetno brzo drveno jezgro, prenosi snagu direktno na rubnike i omogućava okretnost na različitim strninama.

Dual Shaped XTi - drveno jezgro u sendviču između dvostruko oblikovanog titanijuma i karbona. Specijalna lagana konstrukcija, za visoke performanse, kod skija sa širokom platformom. Jedan sloj oblikovanog titanijuma poboljšava kontrolu na ivicama, dok uzdužno postavljena karbonska vlakna obezbeđuju bolji odziv i glatku tranziciju od ivice do ivice. Dvostruko oblikovani titanijum (Convex/Concave) čini skiju preciznom u ulascima i brzom u izlascima iz zavoja.

Fusion - tehnologija spajanja veza i skije. Fusion integrisani vezovi nude bolji odziv skije, bolju kontrolu i direktan prenos snage na rubnike.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
  Još proizvoda