Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN AMPHIBIO 84 XTI F ELX12

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 70.760,00 rsd
52.990,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN AMPHIBIO 84 XTI F ELX12
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-ABBDYZ18
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN AMPHIBIO 84 XTI F ELX12
Stanje artikla po radnjama dužina 164 70.760,00 52.990,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama dužina 176 70.760,00 52.990,00 rsd
 

 


SKIJE ELAN AMPHIBIO 84 XTI F ELX12

( SKI-ABBDYZ18 )

All Mountain skije, šire na sredini i krajevima, ovakve skije se podjednako dobro ponašaju na uređenim i neuređenim stazama. Od skija za početnike i rekreativce, pa do skija za vrhunske skijaše, koje zaista omogućavaju skijanje u skoro svim uslovima. Ovo je kategorija koja pokriva najveći broj skijaša, od rekreativaca do avanturistički nastrojenih korisnika.

Kažu da je 40 novih 30, ali ne veruj. 40 je i dalje 40. ALI, 84mm je novi 78mm! Svestran, brz, moćan i pun energije - ne dozvolite da vas širina struka prevari. Učiniče da se osećaš kao da imaš 30, što je novih 20.

Elan Amphibio 84 XTi, su skije za celu planinu, sa kojima možete skijati na podlogama raznih kvaliteta, od uređene i ledene staze do iskijanog i mokrog snega, namenjene odličnim rekreativcima koji barataju tehnikom, imaju snage u nogama i ne boje se brzine.

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio 4D Technology, Dual Shaped, RST sidewall, Power Woodcore, XTi
  • Geometrija: 131/84/112
  • Dužina / Radius: 164(14.6), 170(15.8), 176(17.1), 182(18.5)
  • Sistem / Plate: Fusion
  • Vez: ELX 12.0 FUSION GW B85

Amphibio 4D Technology - kombinacija Amphibio profila sa oblikovanim Titanijumom. Rocker spoljni deo skije (odignutI vrh i rep), za lake zaokrete, Camber unutrašnji deo skije (ravan rubnik), za bolji grip na ivici, sa konveksnim vrhom za precizni ulazak u zavoje i konkavnim repom za brzi izlazak iz zavoja.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Power Woodcore - vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na kantnama od vrha do repa skije i konstantan flex.

XTi - drveno jezgro u sendviču između dvostruko oblikovanog titanijuma i karbona. Specijalna lagana konstrukcija, za visoke performanse, kod skija sa širokom platformom. Jedan sloj oblikovanog titanijuma poboljšava kontrolu na ivicama, dok uzdužno postavljena karbonska vlakna obezbeđuju bolji odziv i glatku tranziciju od ivice do ivice. Dvostruko oblikovani titanijum (Convex/Concave) čini skiju preciznom u ulascima i brzom u izlascima iz zavoja.

Fusion - tehnologija spajanja veza i skije. Fusion integrisani vezovi nude bolji odziv skije, bolju kontrolu i direktan prenos snage na rubnike.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
  Još proizvoda