Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN AMPHIBIO 84 TI PS ELX11 B85

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 59.690,00 rsd
44.770,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN AMPHIBIO 84 TI PS ELX11 B85
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-ABDDZC18
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN AMPHIBIO 84 TI PS ELX11 B85
Stanje artikla po radnjama dužina 164 59.690,00 44.770,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama dužina 170 59.690,00 44.770,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama dužina 176 59.690,00 44.770,00 rsd
 

 


SKIJE ELAN AMPHIBIO 84 TI PS ELX11

( SKI-ABDDZC18 )

All Mountain skije, šire na sredini i krajevima, ovakve skije se podjednako dobro ponašaju na uređenim i neuređenim stazama. Od skija za početnike i rekreativce, pa do skija za vrhunske skijaše, koje zaista omogućavaju skijanje u skoro svim uslovima. Ovo je kategorija koja pokriva najveći broj skijaša, od rekreativaca do avanturistički nastrojenih korisnika.

100% fun factor. Groomers, crud, powder & hard pack - izaberite svoj otrov, jer je Ampohibio 84 TI eliksir. Dovoljno visokih performansi za "hard charging" a ipak napravljen da bude praštajuć i lak za one koji krstare do kraja dana.

Elan Amphibio 84 Ti, su skije za celu planinu, sa kojima možete skijati na podlogama raznih kvaliteta, od uređene i ledene staze do iskijanog i mokrog snega, namenjene odličnim rekreativcima koji barataju tehnikom, imaju snage u nogama i ne boje se brzine.

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio 4D Technology, Dual Shape, RST sidewall, Power Woodcore, Mono Ti
  • Geometrija: 131/84/112
  • Dužina / Radius: 164(14.6), 170(15.8), 176(17.1), 182(18.5)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: ELX 11.0 SHIFT GW B85

Amphibio 4D Technology - kombinacija Amphibio profila sa oblikovanim Titanijumom. Rocker spoljni deo skije (odignutI vrh i rep), za lake zaokrete, Camber unutrašnji deo skije (ravan rubnik), za bolji grip na ivici, sa konveksnim vrhom za precizni ulazak u zavoje i konkavnim repom za brzi izlazak iz zavoja.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Power Woodcore - vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na kantnama od vrha do repa skije i konstantan flex.

Mono Ti - drveno jezgro i dvostruko oblikovani titanijum čine specijalnu laganu konstrukciju za skije visokih performansi. Ojačanje sa jednim slojem titanijuma pojačava ski odziv i poboljšava kontrolu na rubnicima. Dvostruko oblikovani titanijum (Convex/Concave) obezbeđuje precizne ulaske i brze izlaske iz zavoja.

PowerShift system - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do kantne, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
  Još proizvoda