Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN AMPHIBIO 8 PS EL10

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 38.440,00 rsd
28.830,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN AMPHIBIO 8 PS EL10
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-ABLEEC18
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN AMPHIBIO 8 PS EL10
Stanje artikla po radnjama dužina 152 38.440,00 28.830,00 rsd
 

 


SKIJE ELAN AMPHIBIO 8 POWER SHIFT

( SKI-ABLEEC18 )

All Mountain skije, šire na sredini i krajevima, ovakve skije se podjednako dobro ponašaju na uređenim i neuređenim stazama. Od skija za početnike i rekreativce, pa do skija za vrhunske skijaše, koje zaista omogućavaju skijanje u skoro svim uslovima. Ovo je kategorija koja pokriva najveći broj skijaša, od rekreativaca do avanturistički nastrojenih korisnika.

Za one koji žele uživati u svakom danu skijanja, Amphbio 8 su savršene skije za sve uslove, za bilo koji teren. Novo za 2018, Amphibio 8 kombinuje inovativnu 4D za lakoću i svestranost, za one koji skijaju čitavu planinu.

Elan Amphibio 8 skije su namenjene za srednje vešte rekreativne all mountain skijaše.

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio 4D Technology, Dual Shape, DST sidewall, Power Woodcore, Fiberglass
  • Geometrija: 127/77/105
  • Dužina / Radius: 152(11.5), 160(12.9), 168(14.4), 176(16.0)
  • Sistem / Plate: Power Shift
  • Vez: EL 10.0 SHIFT GW B85

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

Amphibio 4D Technology - Rocker spoljni deo skije (odignutI vrh i rep), za lake zaokrete, Camber unutrašnji deo skije (ravan rubnik), za bolji grip na ivici, sa konveksnim vrhom za precizni ulazak u zavoje i konkavnim repom za brzi izlazak iz zavoja.

DST Sidewall, kombinacija punog bočnog zida na unutrašnjoj ivici za bolji prenos snage i delimičnog bočnog zida na spoljnoj ivici za lakše okretanje.

Power Woodcore - vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na kantnama od vrha do repa skije i konstantan flex.

Fiberglass - pozicioniran iznad ili ispod ski jezgra, Fiberglass ojačanje optimizuje flex obrazac i povećava otpornost na uvijanje.

PowerShift system - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do kantne, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
  Još proizvoda