Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN AMPHIBIO 16 TI2 F ELX12

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 70.760,00 rsd
52.990,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN AMPHIBIO 16 TI2 F ELX12
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-ABHDZJ18
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN AMPHIBIO 16 TI2 F ELX12
Stanje artikla po radnjama dužina 166 70.760,00 52.990,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama dužina 172 70.760,00 52.990,00 rsd
 

 


SKIJE ELAN AMPHIBIO 16 TI2 F ELX12

( SKI-ABHDZJ18 )

All Mountain skije, šire na sredini i krajevima, ovakve skije se podjednako dobro ponašaju na uređenim i neuređenim stazama. Od skija za početnike i rekreativce, pa do skija za vrhunske skijaše, koje zaista omogućavaju skijanje u skoro svim uslovima. Ovo je kategorija koja pokriva najveći broj skijaša, od rekreativaca do avanturistički nastrojenih korisnika.

Elan Amphibio 16 Ti2 će vas odvesti na vožnju vašeg života, dizajnirana da bude ultimativna skija na stazi, za duge veleslalomske ili dinamičke slalom zaokrete.

Elan Amphibio 16 Ti2, sa strukom od 73mm, su skije primerenije za ispeglane staze, namenjene odličnim rekreativcima koji barataju tehnikom, imaju snage u nogama i ne boje se brzine.

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Amphibio 4D Technology, Dual Shape, Nano Running Base, RST Sidewall, Response Frame Woodcore, Dual Ti
  • Geometrija: 121/73/104
  • Dužina / Radius: 160(13.3), 166(14.5), 172(15.7), 178(17.0)
  • Sistem / Plate: Fusion
  • Vez: ELX 12.0 FUSION GW B85

Amphibio 4D Technology - kombinacija Amphibio profila sa oblikovanim Titanijumom. Rocker spoljni deo skije (odignutI vrh i rep), za lake zaokrete, Camber unutrašnji deo skije (ravan rubnik), za bolji grip na ivici, sa konveksnim vrhom za precizni ulazak u zavoje i konkavnim repom za brzi izlazak iz zavoja.

NanoTech Running Base - Nano Technology - Izuzetne klizne performanse, poboljšano brušenje, dug vek trajanja - manje habanje.

RST Sidewall, konstrukcija sa vertikalnim bokovima, obezbeđuje čvrsto hvatanje rubnika za podlogu od vrha do repa skije i direktan prenos snage velikom brzinom.

Response Frame Woodcore - drveno jezgro, gde tvrdo drvo uokviruje mekše i omogućava otpornost na oštećenja skije i pospešuje torzionu krutost, dok mekano jezgro donosi uštedu na masi i uzdužnu mekoću.

Dual Ti - drveno jezgro u sendviču između dva sloja dvostruko oblikovanog titanijuma čini specijalnu laganu konstrukciju za skije visokih performansi. Dva sloja titanijuma poboljšavaju kontrolu na rubnicima u svim snežnim uslovima, uz progresivni flex i superioran odziv. Dvostruko oblikovani titanijum (Convex/Concave) obezbeđuje precizne ulaske i brze izlaske iz zavoja.

Fusion - tehnologija spajanja veza i skije. Fusion integrisani vezovi nude bolji odziv skije, bolju kontrolu i direktan prenos snage na rubnike.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
  Još proizvoda