Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE VOLKL RTM white-blue-orange FDT-PLATE

«  Pregled  
SKIJE VOLKL RTM white-blue-orange FDT-PLATE
Add to Wish List Dodajte u listu želja
16.200,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan
* artikal dolazi bez vezova

 
Naziv artikla:SKIJE VOLKL RTM white-blue-orange FDT-PLATE
Robna marka:Volkl
Šifra artikla:SKI-115567
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE VOLKL RTM white-blue-orange FDT-PLATE
Stanje artikla po radnjama dužina 135   16.200,00 rsd
 

 


SKIJE VOLKL RTM FDT-PLATE

( SKI-115567 )

Völkl RTM ( Ride The Mountain ), naslednik Unlimited serije, predstavlja all-mountain razred, za rekreativce i dobro utrenirane skijaše, željne vožnje po svim tipovima snega.

  • Tip Rocker
  • Konstrukcija: Power Construction
  • Tehnologija: PROGRESSive Technology, Sintered P-Tex base, Thick & structured top, Full Sensor Woodcore
  • Preporučen vez: FDT-Plate

Tip Rocker (odignut samo vrh skije) - kombinacija Early Rise i Classic Camber profila, skije obezbeđuju lake i glatke ulaske i zaokrete bez obzira na uslove. U mekšem snegu skija izuzetno prašta, pluta bolje i zahteva manje energije za vožnju.

Progressive Technology - reč je o dve varijante tehnoloških rešenja koja se ugrađuju u početničke i rekreativne modele. Progressive Flex posebnim oblikovanjem repa skije, koji je na rubovima debljeg preseka, a na sredini tanjeg, smanjuje torzionu jačinu zadnjeg kraja skije, što garantuje miran izlazak iz krivine i manja neželjena ubrzanja. S druge strane, Progressive Edge donosi svojevrsnu blažu varijantu poznatog Rocker sistema, kod početničkih modela skija. Blago povišen prednji deo skije, prilikom lagane vožnje i blagog postavljanja skija na rubnike, skraćuje aktivni deo rubnika, koji u tom slučaju ne zahvata sneg čitavom dužinom. Samim time skija pravi manji otpor prilikom izvođenja zavoja i lakša je za upravljanje. Međutim, ako ubrzamo i skiju počinjemo pod jačim uglom postavljati na rubnike, cela dužina rubnika postaje aktivna i samim time nam podiže performanse skije.

Full Sensor Woodcore - kompaktno drveno jezgro, integrisano u skiju od vrha do repa, pruža snagu i energiju duž cele dužine skije. Rezultat je optimalna podrška i odziv za skijaše sa dobrim osećajem za sneg i padine, za skijaše koji intuitivno traže povratne informacije od svojih skija. Ovo drveno jezgro se koristi u Unlimited i Tiger seriji i u nekim od Freeski modelima.

Više o proizvodu:Völkl

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
ScottOAKLEYRollerblade1Continental2Shimano2UvexCat-Eye4Salewa1