Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN AMPHIBIO 10 TI PS EL11

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 42.100,00 rsd
29.990,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN AMPHIBIO 10 TI PS EL11
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-ABKCSB17
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN AMPHIBIO 10 TI PS EL11
Stanje artikla po radnjama dužina 168 42.100,00 29.990,00 rsd
 
Stanje artikla po radnjama dužina 176 42.100,00 29.990,00 rsd
 

 


SKIJE ELAN AMPHIBIO 10 POWER SHIFT EL11.0

( SKI-ABKCSB17 )

All Mountain skije, šire na sredini i krajevima, ovakve skije se podjednako dobro ponašaju na uređenim i neuređenim stazama. Od skija za početnike i rekreativce, pa do skija za vrhunske skijaše, koje zaista omogućavaju skijanje u skoro svim uslovima. Ovo je kategorija koja pokriva najveći broj skijaša, od rekreativaca do avanturistički nastrojenih korisnika.

Elan Amphibio 10 skije su namenjene za srednje vešte rekreativne all mountain skijaše.

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: Waveflex, Power Woodcore, DST sidewall, Mono Ti
  • Geometrija: 125/76/105
  • Dužina / Radius: 152 (11.5), 160 (12.9), 168 (14.4.), 176 (16.0)
  • Sistem / Plate: PowerShift system
  • Vez: EL 11.0 SHIFT (B 85) BLK/SMOKE

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

WaveFlex tehnologija, talasasta struktura koja osigurava lagano savijanje i primerenu torzijsku krutost uz uštedu na masi.

Power Woodcore - vertikalno povezani drveni laminat oko sintetičkog jezgra, omogućava veću torzionu stabilnost u kombinaciji sa poboljšanim odzivom. Ova konstrukcija stvara bolju kontrolu na kantnama od vrha do repa skije i konstantan flex.

DST Sidewall, kombinacija punog bočnog zida na unutrašnjoj ivici za bolji prenos snage i delimičnog bočnog zida na spoljnoj ivici za lakše okretanje.

MonoTi ojačanje - pojačan ski odziv sa jednim slojem titanijuma na vrhu jezgra, trajnost flex obrazca omogućava MonoTitanium na stranicama skija.

PowerShift system - potpuno integrisani sistem vezivanja - free flex "plate-in-plate" design, novo rešenje, dve ploče koje se slobodno kreću i omogućavaju skiji da se savije celom svojom dužinom. Jedinstveni PowerEdge Lifters obezbeđuju direktan prenos snage sa veza do kantne, osiguravaju brzu inicijaciju u zavoj i poboljšan odziv prilikom zaokreta. Apsorberi vibracija na krajnjim tačkama ploče ublažavaju vibracije za bolji odziv i udobnost.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
ScottOAKLEYRollerblade1Continental2Shimano2UvexCat-Eye4Salewa1