Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

SKIJE ELAN RIPSTICK 106

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 59.940,00 rsd
38.200,00  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan
* artikal dolazi bez vezova

 
Naziv artikla:SKIJE ELAN RIPSTICK 106
Robna marka:Elan
Šifra artikla:SKI-AD0BLB16
Jedinica pakovanja:1 par
 
 
SKIJE ELAN RIPSTICK 106
Stanje artikla po radnjama dužina 181 59.940,00 38.200,00 rsd
 

 


SKIJE ELAN RIPSTICK 106

( SKI-AD0BLB16 )

Elan - Always Good Times

Good Times - po Elan-u je sve u tome, a najbolje vreme je ono koje se provodi sa prijateljima i porodicom u planinama. Bilo da se radi o porodičnom putovanju tokom vikenda na vašu omiljenu lokalnu destinaciju ili avanturu sa najboljim prijateljima, uvek je dobro kada se okružite onima sa kojima ste najbliži. Dobro provedeno vreme na padini povezuje ljude i stvara nezaboravne trenutke. To je suština svega. "Good Times"

FREERIDE RIPSTICK

Elan Ripstick 106

Ripstick je stvoren da pomogne svim skijašima da se ističu na najtežem terenu i u najvećim izazovima.

Za napredne i stručne skijaše koji traže izuzetne performanse za istraživanje onoga što planina ima da ponudi, u bilo kojim snežnim uslovima, bez ikakvih ograničenja.

Odabir pravih freeride skija može biti prilično komplikovana stvar. Vrlo široke skije ponekad nisu najbolji izbor za tvrdu podlogu, a sa uskim skijama borićemo se u dubokom snegu. Ripstick 106 pravi je odgovor za vaše probleme sa izborom, jer, kako kaže Glen Plake, "to je jedina skija koju mogu poneti bilo gde u svet i biti u redu." Dizajnirana je kao jedna skija za sve freeride uslove, od dubokog snega, snegom pokrivenih šuma, do ledenih padina. Mala težina i svestranost postignuta je pomoću inovativnog tehnološkog koktela, kombinacija TNT tehnologije sa drvenim jezgrom, karbonskih cevi u bokovima i Vapor Tip umetaka, Amphibio profil i SST bočni rubovi za snagu, okretnost i preciznost.

Target User

- SKI LEVEL:
Intermediate - Advanced - Expert
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○
- TERRAIN:
Groomed - Variable - Powder
○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ○ ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ● ○

  • Profil: Amphibio
  • Tehnologija: TNT technology, SST sidewall, TubeLite Woodcore, VaporTip, Fiberglass
  • Geometrija: 140/106/122
  • Dužina / Radius: 167(00.0), 174(17.0), 181(18.1), 188(20.4)
  • Preporučen vez: ATTACK 16 W/O BRAKE

Amphibio koncept - jedinstvena i revolucionarna inovacija koja kombinuje rocker (odignute vrhove i repove skija) i camber (zakrivljenost baze). Elan je koncept prilagodio i primenio na par skija, koje sada imaju odignut spoljni rubnik (rocker) i ravan, tradicionalni unutrašnji rubnik (camber). Zbog toga Amphibio skije dolaze u paru, leva i desna.
Takva konstrukcija omogućava dobro držanje i puni kontakt s podlogom preko ravnog unutrašnjeg rubnika donje skije na padini, dok odignuti spoljni rubnik gornje skije omogućava lakši ulazak u sledeću krivinu.

TNT technology - jedinstvena i inovativna kombinacija TubeLite Woodcore, tip-to-tail carbon cevi, VaporTip umetka, i naprednih kompozita koji su integrisani u jezgru vrha skije.

SST - Sidewall Construction - vertikalno položen ABS materijal iznad rubnika, "odrezan" pod uglom, od vrha do repa skije, omogućava direktan prenos snage od noge skijaša do rubnika, obezbeđuje kontrolu i stabilnost u brzini, i ubrzanje u zaokretima.

TubeLite Woodcore - dve super lagane šuplje 5mm karbonske cevi umetnute u bokove laganog laminirang drvenog jezgra. One obezbeđuju torzionu stabilnost i snažan rebound, uz redukciju težine jezgra. Rezultat je neverovatan lagan odziv i stabilnost.

VaporTip - umeci od naprednih kompozita integrisani u jezgru na vrhu i repu skije. Ovi umeci smanjuju težinu i vibracije, dramatično poboljšavaju stabilnosti i obezbeđuju udobnu vožnju čak i u najtežim uslovima.

Fiberglass - pozicioniran iznad ili ispod ski jezgra, Fiberglass ojačanje optimizuje flex obrazac i povećava otpornost na uvijanje.

Više o proizvodu:ELAN

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
ScottOAKLEYRollerblade1Continental2Shimano2UvexCat-Eye4Salewa1