Skroluj na početak stranice
 
Prijava Dilera | Uputstvo za naručivanje | Dostava i plaćanje | Uslovi korišćenja | Zaposlenje | Kontakt | Log in
 
  

TRENAŽER ELITE TURNO

«  Pregled  
Zoom Povećajte Add to Wish List Dodajte u listu želja
Stara cena 68.990,00 rsd
58.641,50  rsd
Cena sa PDV bez uračunatih
troškova transporta.
Artikal je dostupan

 
Naziv artikla:TRENAŽER ELITE TURNO
Robna marka:Elite
Šifra artikla:TRN-0172001
Jedinica pakovanja:1 kom
 
 
TRENAŽER ELITE TURNO
Stanje artikla po radnjama 68.990,00 58.641,50 rsd
 

 


TRENAŽER ELITE TURNO

( TRN-0172001 )

Smart Fluid Trainer.

Trenažer sa direktnim pogonom i integrisanom tehnologijom fluidnog otpora.

Progresivni otpor koji se postepeno povećava sa povećavanjem brzine.

Visoka izlazna snaga: 780 Watt na 40 km/h.

Bežični prenos podataka sa ANT+ i Bluetooth Smart protokolima.

Kompatibilan sa aplikacijama i softverom nezavisnih proizvođača, računarima, pametnim telefonima, tabletima, ciklokompjuterima koji poseduju ANT+™ Power, Ant+™ Speed&Cadence i Bluetooth Smart Power i Bluetooth Smart Speed&Cadence protokole.

Uključeno je 12 meseci besplatne pretplate na My E-Training softver: pratite podatke o treningu putem smart telefona ili tableta (iOS i Android).

Savršeno glatko pedaliranje.

Vrlo jednostavan za upotrebu i transport: sklopivi ram sa integrisanom ručicom.

Idealan za Road i MTB bicikle.

Kompatibilan sa Shimano-SRAM 9/10/11 kasetama (kasete nisu uključene).

TURNO je novi trenažer sa direktnim pogonom i integrisanom tehnologijom fluidnog otpora, koja je postala deo širokog spektra rešenja koje nudi Elite za trening u zatvorenom prostoru. Još precizniji, tiši i moćniji, TURNO predstavlja evoluciju Turbo Muin trenažera, iz kojeg se uzimaju sve prednosti i snaga, idući dalje, sa ciljem da se još više razvije i poboljša.
U dizajnu i strukturi, TURNO nasleđuje sve karakteristike vrhunskih trenažera iz Elite kolekcije; to mu daje veliku stabilnost i lakoću korišćenja. Korišćenje je jednostavno i zahteva nekoliko koraka. Samo zamenite zadnji točak vašeg bicikla sa TURNO-om i počnite trening odmah, manjajući brzine kao da pedalirate na drumu. Otpor se progresivno i automatski povećava sa brzinom koju proizvodi biciklista, a unutrašnji zamajac omogućava perfektno okretanje pedala koje savršeno odgovara vožnji po putu. Ovaj tip trenažera karakteriše direktan prenos snage koju isporučuje biciklista, a koja se ostvaruje kroz direktnu vezu između trenažera i lanca bicikla.
Čak i ako se može koristiti kao tradicionalni trenažer (pozicionirajte se na trenažeru, fiksirajte bicikl i pedalirajte slobodno), u odnosu na prethodnika, TURNO je Smart, to jest ima mogućnost slanja preko bežičnog ANT + i Bluetooth komunikacijskog protokola sve podatke proizvedene tokom teninga. Zapravo, unutar TURNO-a već postoji Misuro B+ Sensor koji omogućava slanje podataka kao što su brzina, kadenca i snaga, omogućavajući biciklisti praćenje (na pametnom telefonu, tabletu, ciklokompjuteru i kompatibilnim pretraživačima, čak i pomoću nekih drugih, a ne samo Elite-ovih aplikacija i softvera) trening i proceni performanse.
Preciznost je bez sumnje jedna od jakih tačaka TURNO-a. Misuro B+ Sensor u trenažeru je ad hoc kalibrisan od strane Elite-a na svakom pojedinačnom modelu, preko maksimalno preciznog ergometra. Svaki proizvedeni trenažer je mapiran, a krive snage se čuvaju na vašem Misuro B+ Sensor-u, ispravljajući tako moguće konstrukcijske tolerancije koje mogu postojati. To garantuje preciznost, nikad pre dobijenu na trenažeru koji nije opremljen ugrađenim meračem snage.

My E-Training Mobile&Desktop software: uzbudljiv i tehnički sofisticiran virtuelni trener koji putuje sa vama bez obzira na vaše odredište. Upravljajte sa: snagom, brzinom otkucaja srca, brzinom, vremenom i distancom direktno sa pametnog telefona ili tableta pomoću My E-Training aplikacije.

Više o proizvodu: ELITE

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, prikazu slika i samih cena, ali ne možemo da garantujemo da su sve informacije kompletne i bez grešaka.

  Još proizvoda
ScottOAKLEYRollerblade1Continental2Shimano2UvexCat-Eye4Salewa1