LEVEL – brend specijalizovan za rukavice

Novi proizvodi

LEVEL – brend specijalizovan za rukavice

Planet Bike vam predstavlja LEVEL rukavice, novost na našem tržištu.

Više od 20 godina iskustva u inoviranju i istraživanju. LEVEL je uvek imao za cilj da odabere najviši kvalitet materijala i kože za širok spektar rukavica koje se razlikuju po debljini, specifikacijama kvaliteta i nameni. Rast LEVEL-a je oduvek podstaknut entuzijazmom za tehničkim inovacijama i kreativnim dizajnom. LEVEL poručuje da treba uživati u emocijama koje planine, sneg i ski staze nude svima nama.

Na tržištu je ovaj brend poznat po skijaškim rukavicama i rukavicama za snowboard po progresivnom dizajnu, tehnološkim inovacijama i kvalitetu. Upravo te karakteristike su doprinele da bude jedan od najboljih brendova skijaških i snowboard rukavica. Bliska saradnja između odeljenja za istraživanje i razvoj i sportista koji ih nose, doprinela je da svaki par rukavica ima maksimalni komfor pri svakoj nameni.

 

Izbor odgovarajućeg materijala za konstrukciju rukavica je od suštinskog značaja kako bi se postigao ergonomski efekat udubnosti i visoka toplotna izolacija. Toplotna izolazija i upravljanje vlagom rukavice stvoreni su upravo korišćenjem različitih materijala. Takvi materijali su testirani kako u klimatskoj komori, tako i u prirodnim uslovima koristeći bežične senzore sa infracrvenim zracima. Rezultati su pokazali znatne razlike u pogledu termičke udobnosti između rukavica i potvrdili da LEVEL obezbeđuje najbolji toplotni komfor.

Pored sportske linije rukavica, LEVEL kreira i ekstravagantnu liniju pod imenom BLISS.

Posebno dizajnirana od strane dama za dame koje vole sneg. Linija Bliss rukavica izgleda jako luksuzno i šik. Rukavice su razvijene da budu što mekše, toplije i udobnije.

Kompletnu ponudu LEVEL rukavica u našim prodavnicama možete pogledati OVDE.

 

 

 

Scroll To Top