JAIL JAM & Granadilla  zimske kape sa italijanskim šarmom

Novi proizvodi

JAIL JAM & Granadilla zimske kape sa italijanskim šarmom

Planet Bike vam ekskluzivno predstavlja kolekcije italijanskih zimskih kapa zasnovanih na modi, istraživanju, inovaciji, kreativnosti i tradiciji – namenjene ženama, muškarcima, tinejdžerima i deci. Kolekcije su podeljene na dva brenda – Jail Jam i luksuzni Granadilla.

Entuzijazam i širok spektar boja su inspiracija brenda i njegov DNK. Imajući u vidu ovaj koncept, odeljenje za dizajn neprestano se bavi istraživanjem novih detalja za razvoj kolekcije. Kontinuirano inoviranje u tkanine je značajna snaga brenda koja ga odvaja od konkurenata na tržištu. Od denim efekta i efekta isprane boje tkanine, veštačke kože, laminiranih tkanina, sjajnih metalnih niti i metalnih detalja, do reflektujućih ispisa, odevni predmeti izgledaju moderno, urbano i šik, a materijali stvaraju osećaj mekanog i toplog komada garderobe.

 

Elegantan i rafiniran duh utkan u naziv brenda, značenje reči Granadilla je passion fruit ili marakuja. Kape stilizovane sa pažnjom o svakom detalju, moderno i prefinjeno. Visoko kvalitetna vlakna, detalji, prirodna krzna, mekoća kašmira i toplih vuna, Swarovski kristali daju kolekciji notu glamura. Granadilla dama je rafinirana i glamurozna kako u gradskim uslovima tako i u šetnjama po planini. Granadilla govori i jezik muškaraca. Muška kolekcija je usresređena na visok nivo elegancije, prateći najnovije trendove i prefinjen dizajn. Kvalitet i stil su zagarantovani materijalima od kašmira i merino vune.

Scroll To Top