Fi’zi:k drumske cipele – R4B Uomo

Novi proizvodi

Fi’zi:k drumske cipele – R4B Uomo

Upravo smo proširili postojeći asortiman drumskih cipela novim modelom Fi’zi:k R4B Uomo, koji je sada dostupan i može se nabaviti u svim našim prodavnicama.

Fi’zi:k linija drumskih cipela pravi se u saradnji sa vodećim svetskim profesionalnim biciklistima koji voze na World Tour-u, na Olimpijskim igrama i Svetskim prvenstvima.

M5

Za izradu cipela se koriste najnovije tehnologije i materijali, na proizvodu rade najbolji razvojni biroi. Neprestano testiranje i najmodernije tehnike izrade su u službi kreiranja najboljih mogućih cipela za vožnju i trkanje, u skladu sa Fi’zi:k-ovim motom  „Life is a road and the road is my life.“

Novi Fi’zi:k  R4B Uomo predstavlja pažljivo kreiranu mešavinu komfora, male težine, čvrstoće i aerodinamike. Cipela se podešava uz pomoć BOA IP1-A  kopče i dve mikro trake.

R4-1

Đon je od ubrizganog karbona – krut za optimalni prenos snage i aerodinamično oblikovan, gornji deo cipele je napravljen od posebnog Microfiber-a otpornog na habanje, elastičnog, lakog i čvrstog – laserski perforiranog za bolju ventilaciju. Težina cipele je 254g.

R5

Na ovom linku možete videti modele koji se nalaze u našoj ponudi marke Fi’zi:k .

Scroll To Top