PRODUŽETAK FINALNE ZIMSKE AKCIJE

Akcije

PRODUŽETAK FINALNE ZIMSKE AKCIJE

Lepa vest za sve one koji planiraju skijanje ili odlazak na planinu: finalna zimska akcija se zbog velikog interesovanja produžava do 31. marta!

U našim prodavnicama očekuju vas DODATNI POPUSTI NA KASI* na već snižene akcijske cene artikala iz zimskog asortimana, na skije, ski opremu i zimsku garderobu:

  • Dodatni popust 10% pri kupovini 1 – 2 artikla
  • Dodatni popust 15% pri kupovini 3 i više artikala

Ukupni popusti za pojedine artikle se kreću do čak 49%!

Potražite oznaku    na našem sajtu.

*Dodatni popusti važe i za online porudžbine – cena sa ukupnim popustom će biti iskazana na računu prilikom isporuke. Informacija o dodatnom popustu će se pojaviti u pop-up prozoru kada pređete preko oznake FINALNA AKCIJA, cene umanjujete u zavisnosti od broja naručenih/ kupljenih proizvoda.

Našu ponudu čine najpoznatiji ski i snowboard brendovi: Elan, Nordica, Marker, Dainese, Poivre Blanc, VölklDalbello, Uvex, Scott, Salewa, Rossignol, LevelJail Jam, kao i zimska garderoba za decu danskog proizvođača Color Kids.

Akcija  važi u svim Planet Bike radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Novom Pazaru, na Kopaoniku i Staroj Planini kao i za online kupovinu, a celokupnu ponudu možete videti ovde.

 

Scroll To Top