Black Peak MTB marathon

Dogadjaji

Black Peak MTB marathon

Kada ste poslednji put uradili nešto po prvi put? Prvi Black Peak – MTB Marathon na Divčibarama!

Izvanredan je doživljaj voziti bicikl po planinskim predelima. Uživati u svežem vazduhu i mirisu četinara. Kretati se širokim šumskim putevima i spuštati se uzanim stazama. Prelaziti izvore i potoke, doživeti zanimljive spustove. Slušati šum listopadnog drveća i zvuk točkova dok se penjete na vrhove sa kojih se pruža neverovatan pogled.

Planina Maljen. Visoravan Divčibare na 980 m / n. v. I prvi Black Peak – MTB Marathon. Nova MTB trka na mapi Srbije. Datum trke je 28. maj 2017, a organizatori najavljuju učešće takmičara iz zemlje i regiona.

Prijave još uvek traju, a u zavisnosti od nivoa spremnosti možete se opredeliti za jednu od tri trke na tri različite staze. Mala staza – Fun Peak, dužine je 32 km, a ukupni uspon iznosi 842 m/ n.v. Srednja staza – Sport Peak, dužine je 55 km, a ukupni uspon iznosi 1629 m/ n.v.  Za one najspremnije tu je velika staza – Black Peak, dužine je 82 km, na kojoj ukupni uspon iznosi 2663 m/ n.v. Dan uoči trke, 27. maja biće održana kros kantri eliminator trka (XCE), a staza će biti otvorena za treninge. Pored toga očekuje vas Bike Expo, Pasta Party, kao i druženje takmičara na ski stazi.

Doživite radost brzine u ambijentu planine! Prijavite se!

Sve informacije nalaze se na sajtu www.blackpeakmarathon.com.

Scroll To Top