Scott bicikli na testu…

Dogadjaji

Scott bicikli na testu…

Na našim bike testovima u Beogradu (18. i 19. jun), Niškoj Banji (25. i 26. jun) i Novom Sadu (9. i 10. jul) imaćete mogućnost da besplatno isprobate preko 30 vrhunskih bicikala.

Izdvajamo tri noviteta iz Scott-ove ponude za koja mislimo da zaslužuju vašu posebnu pažnju tokom testiranja.

SCOTT BIG JON (Fat Bike!)

SCOTT BIG JON Fat Bike je namenjen vožnji po snegu i pesku. Zbog jako udobnih guma i atraktivnog izgleda koristi se za vožnju po gradu i zabavu.

SCOTT BIG JON
Fat Bike je namenjen vožnji po snegu i pesku. Zbog jako udobnih guma i atraktivnog izgleda koristi se za vožnju po gradu i zabavu.

SCOTT VOLTAGE FR

SCOTT VOLTAGE FR Downhill bicikl namenjen za bike parkove, DH staze ili bilo koju žestoku planinsku nizbrdicu. Bicikl nosi točkove od 27,5“, ima podesive hodove amortizera (maksimalno napred 200mm i pozadi 190mm), a moguće je na njega montirati točkove od 26“. Kompletno rešenje za adrenalinske zavisnike.

SCOTT VOLTAGE FR
Downhill bicikl namenjen za bike parkove, DH staze ili bilo koju žestoku planinsku nizbrdicu. Bicikl nosi točkove od 27,5“, ima podesive hodove amortizera (maksimalno napred 200mm i pozadi 190mm), a moguće je na njega montirati točkove od 26“.
Kompletno rešenje za adrenalinske zavisnike.

SCOTT FOIL 20

SCOTT FOIL 20 Po oceni urednika vodećih biciklističkih časopisa i svih relevantnih testova Foil je najbolji trkački aerobicikl u 2016. Novi Foil je krući u pogonskom delu 13%, dok je vertikalna oscilacija smanjena za 89%. Mathew Hayman (Orica Green Edge) nedevno je pobedio na trci Paris – Roubaix poznatoj po izrazito neravnom terenu i kaldrmi na ovom aerobiciklu što je još jedan dokanjegove udobnosti.

SCOTT FOIL 20
Po oceni urednika vodećih biciklističkih časopisa i svih relevantnih testova Foil je najbolji trkački aerobicikl u 2016. Novi Foil je krući u pogonskom delu 13%, dok je vertikalna oscilacija smanjena za 89%.
Mathew Hayman (Orica Green Edge) nedevno je pobedio na trci Paris – Roubaix poznatoj po izrazito neravnom terenu i kaldrmi na ovom aerobiciklu što je još jedan dokanjegove udobnosti.

Kompletan spisak Scott bicikala koje ćete testirati možete videti ovde.

Scroll To Top