Selle Royal: Suez i Seta sedišta

Novi proizvodi

Selle Royal: Suez i Seta sedišta

Selle Royal sedišta iz Performa asortimana namenjena su biciklistima opredeljenim za sportski stil vožnje. Dizajnirana su da takvim biciklistima pruže maksimalnu pokretljivost, fleksibilnost i komfor.

Selle Royal Suez sedište pravljeno je za endurance bicikliste koji traže udobnost tokom dužeg perioda vožnje. Ovo sedište je ručne izrade, visokih performansi, aerodinamično i anatomski zakrivljeno, dizajnirano da smanji perinealni pritisak i omogući komfornu vožnju na veće udaljenosti.

Ventilacioni kanal obezbeđuje protok vazduha za hlađenje, čime se umanjuje zagrevanje sedišta i šorca i smanjuje znojenje u toplim vremenskim uslovima.

Selle Royal Suez

Selle Royal Suez

Sedište Selle Royal Seta namenjeno je performance biciklistima koji zahtevaju veliku slobodu kretanja na sedištu. Horizontalna površina ( Flat ) sedišta, garantuje veliku fleksibilnost u svakoj situaciji, olakšava repozicioniranje između prednjeg i zadnjeg dela sedišta obezbeđujući maksimalnu kontrolu.

Selle Royal Seta

Selle Royal Seta

FleX Foam pena od koje je unutrašnjost ovih sedišta napravljena i lagane mangan šine, čine Suez i Seta sedišta jednim od lakših i izdržljivijih sedišta iz Selle Royal kolekcije.

Scroll To Top