Scott i Red Bull Racing u istom timu

Sport

Scott i Red Bull Racing u istom timu

Scott je danas objavio početak saradnje sa Infiniti Red Bull Racing timom u Formuli 1.

Red Bull, koji je već četiri godine uzastopno šampion Formule 1 u konkurenciji konstruktora, od ove sezone koristiće nekoliko tipova asesorija koje proizvodi Scott.

 

Kao deo saradnje, mehaničari u pit stopu Red Bull tima će nositi Scott kacige i naočare.

Kao deo saradnje, mehaničari u pit stopu Red Bull tima će nositi Scott-ove super lake kacige i naočare.

„Cilj ove tehničke saradnje je da učimo jedni od drugih na planu karbonske tehnologije i aerodinamike,“ rekao je Pascal Ducrot, potpredsednik Scott-a. Kao deo strateškog partnerstva, Scott i Infiniti Red Bull Racing će održavati tehnhičke forume gde će razmenjivati znanja i iskustva iz oblasti aerodinamike i primene karbonskih vlakana.

Infiniti Red Bull Racing_SCOTT Picton kaciga. Kliknite da biste videli 360° prikaz.

Infiniti Red Bull Racing Scott Picton kaciga. Kliknite da biste videli 360° prikaz.

Tim četvorostrukog šampiona Formule 1, Sebastiana Fetela, imaće na raspolaganju ne samo Scott asesorije, već i bicikle, biciklističku opremu i opremu za trčanje. Ovim povodom stvorena je i posebna verzija modela Foil za članove Red Bull tima.

SCOTT Foil Team Issue Infiniti

SCOTT Foil Team Issue Infiniti Red Bull Racing bicikl je baziran na Foil Team Issue trkačkom modelu koji koriste profesionalni timovi ORICA GreenEDGE i IAM Cycling.

“Trkanje je u našoj krvi, bez obzira da li ga pokreće snaga motora ili mišića. Zato smo veoma uzbuđeni što ćemo svojim proizvodima moći da pomognemo Infinity Red Bull Racig timu,” naglasio je potpredsednik Scott-a.

Scroll To Top