Cannondale Pro Cycling predstavio tim za 2014

Sport

Cannondale Pro Cycling predstavio tim za 2014

Cannondale je u Los Angeles-u predstavio tim za predstojeću sezonu.

Kapiteni Peter Sagan, Ivan Basso, Elia Viviani, Moreno Moser, Damiano Caruso i kompletna postava za 2014. su zvanično predstavljeni navijačima i gostima, praćeni koncertom i brojnim drugim iznenađenjima.

Tokom prezentacije gosti su videli ekskluzivni pregled sjajne sezone 2013. kao i nagoveštaj onoga što ih očekuje u 2014.

Nakon prezentacije gosti su uživali u koncertu benda ‘The Green Machine’, specijalnog Cannondale benda koji čine rok zvezde Curt Schneider (Five For Fighting i Richie Sambora) , Jared Shavelson (BoySetsFirst i Purelove), Michael Ward (Gobol Bordello i The Wallflowers), John Rubano (Jim Belushi i The Blues Brothers) i Matt Rollings (Fiona Apple i Richie Sambora).

Tim za 2014. čini 28 vozača koji, nakon vrho uspešne debitantske sezone, navijačima obećavaju još jednu odličnu godinu.

“Čitav tim je spreman za velike stvari ove godine,” rekao je Peter Sagan, glavna zvezda tima. “Verujem u našu postavu i svakog vozača pojedinačno.”

Slice RS Team

Slice RS Team

Timska prezentacija je deo četvorodnevnog Cannondale kampa u Los Angeles-u, gde vozači treniraju na lokalnim putevima.

“Uz kombinaciju najboljih bicikala na svetu i izuzetno talentovanih vozača nema sumnje da nas očekuje nezaboravna sezona,” rekao je vozač, Ted King. “Započeti sezonu ovakvom žurkom, takođe nije bilo loše,” dodao je on.

Supersix Evo Hi-Mod Team

Supersix Evo Hi-Mod Team

Vozači Cannondale Pro Cycling tima su se već uputili u Adelaide, Australija, gde ih u nedelju očekuje Tour Down Under i početak sezone.

Scroll To Top