Elan ponovo najinovativniji brend na svetu

Tehnologija

Elan ponovo najinovativniji brend na svetu

Nagrada za najinovativniji brend je najviša nagrada koju dodeljuje nemačka organizacija Plus X Award. Nagrađene brendove karakterišu izuzetna dostignuća na polju kvaliteta, dizajna, korisničkog iskustva, funkcionalnosti, ergonomije i brige za okolinu.

Elanu je nagrada za najinovativniji brend u kategorji sportske opreme dodeljena drugu godinu za redom. U ostalim kategorijama nagrade za inovativnost su dobili Opel Phillips, Vodafone, Toyota i LG.

Organizacija Plus X Award je Elanu takođe dodelila nagradu za najbolji proizvod u 2013. Elan je ovu nagradu dobio za skiju Elan Amphibio 14 Fusion, koja je već dobila Red Dot nagradu za najveće dostignuće u dizajnu ove godine.

Elan - najinovativniji brend za 2012. i 2013.

“Skijanje je rođeno u Sloveniji, skijanje je nacionalni sport, a Elan je kompanija koja dizajnira, konstruiše i proizvodi najbolje skije na svetu. Ponovo smo pokazali da smo broj jedan u svetu na polju inovacija i dizajna. Ubedili smo žiri da je tako zahvaljujući tri modela izrađena na bazi Amphibio tehnologije (Amphibio 14, Spectrum and SLX), kao i sa najlakšom ženskom skijom na svetu, Delight. Moramo podeliti ponos i pohvale koje smo dobili na ceremoniji dodele nagrada sa svim zaposlenim, partnerima i sa svima onima koji koriste Elan skije, “ rekao je Luka Grilc, brend menadžer Elana, koji je u ime kompanije primio nagradu.

Scroll To Top