Novi proizvodi

Novi modeli 2014: Furia

Model Furia se prvi put pojavio u Polar asortimanu 2003. godine. To je bio prvi „domaći“ drumski trkački bicikl i imao je Shimano „105“ opremu.

Polar Furia iz 2003.

Polar Furia iz 2003.

Model je godinu dana kasnije doživeo redizajn, kada je napravljen sa Shimano „Tiagra“ i Shimano „Sora“ opremom, imao je prednju Scott viljušku, a geometrijom je podsećao je na tadašnji Giant „TCR“ bicikl.

Polar Furia iz 2004. sa Shimano „Sora“ opremom i Scott viljuškom.

Polar Furia iz 2004. sa Shimano „Sora“ opremom i Scott viljuškom.

To je bilo vreme kada drumski bicikli nisu ni izbliza bili popularni kao danas, pa su Furiu tada vozili uglavnom mladi takmičari po klubovima i poneki rekreativac.

Deset godina kasnije, drumski biciklizam doživljava veliku ekspanziju u našim krajevima, tako da smo za 2014-u sezonu obnovili kategoriju drumskih bicikala, pod starim nazivom. Danas možemo da predstavimo novu Furiu, koja ima moderan ram od 6061 legure aluminijuma sa aerodinamičnom aluminijumskom prednjom viljuškom.

Bicikl je opremljen uvodnom Shimano „Tourney“ drumskom grupom, sa integrisanim (STI) ručicama menjača i 14 brzina.

Hidroformirane „double butted“ cevi čine ovaj ram izuzetno laganim i pogodnim za svaku buduću nadogradnju kvalitetnijim komponentama.

furia-4

Ovaj isti ram će poslužiti i za još jedan model, Furia Pro, sa Shimano „Sora“ opremom i 18 brzina, koji će se u prodaji naći početkom 2014.

Scroll To Top