Novi modeli 2014: Bicikli za najmlađe

Novi proizvodi

Novi modeli 2014: Bicikli za najmlađe

Bicikl je važan deo odrastanja skoro svakog deteta. Gotovo da nema deteta koje već oko trećeg rođendana ne dobije prvi tricikl, bicikl sa pomoćnim točkovima ili guralicu.

Posle toga, dolaze veći izazovi, učenje vožnje bez pomoćnih točkova, vožnja u grupi ljudi na biciklističkoj stazi, uključivanje u saobraćaj.

deciji

Učenje vožnje bicikla je jako važno i za sticanje samopouzdanja kod dece, razvijanja osećaja za prostor, brzinu i ravnotežu, i priprema za kasnije uključivanje u saobraćaj i upravljanje automobilom.

Deca žele da oponašaju odrasle, sa nedovoljno snage da savladaju često teške i nezgrapne bicikle. Naš koncept je da dečiji bicikl maksimalno olakšamo, prilagodimo komponente dečijoj anatomiji i snazi, jer je to siguran put da dete uživa u vožnji i zavoli ovu sjajnu aktivnost.

deciji bicikli

Za narednu sezonu, redizajnirali smo „slope“ seriju dečijih bicikala, koja se odlikuje spuštenom sedalnom cevi rama i zakrivljenom gornjom cevi, što detetu omogućava lakše penjanje i silazak sa bicikla. Skraćena je i dužina gornje cevi, čime je omogućeno da se lakše dohvati volan i da dete istovremeno ima uspravniji položaj na biciklu i bolji pregled okoline.

Modeli kao što su Geronimo, Seneca, Trinity i Eskimo, pokrivaju uzrast od 4-14 godina, sa pristupačnom cenom i pouzdanom Shimano opremom. Eskimo pruža i opciju zadnje nožne (kontra) kočnice, za decu koja su usvojila ovaj način kočenja.

Pored ovih, novi su i BMX bicikli za decu od 2-5 godina, Formula i Spike. Dostupni su u veličinama 12“ i 16“ sa pomoćnim točkovima, za sigurne prve okretaje pedala.

04807

Sve dečije bicikle u našoj ponudi možete videti ovde: dečiji bicikli.

Scroll To Top